«UFO έχουν επισκεφθεί πυρηνικές βάσεις»

Πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. ισχυρίζονται ότι UFO έχουν επισκεφθεί περιοχές όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις με πυρηνικά όπλα.
Συγκεκριμένα, την προσεχή Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, θα δώσουν μία συνέντευξη Τύπου σε συνέδριο στην Ουάσινγκτον όπου θα αποκαλύψουν τις προσωπικές τους εμπειρίες στο κοινό.
Ο πρώην αξιωματικός Robert Salas είχε γίνει μάρτυρας το 1967 όταν η εμφάνιση ενός UFO είχε προκαλέσει δυσλειτουργία σε έναν πύραυλο στην αεροπορική βάση Malmstrom στη Montana. Ο Salas, ωστόσο, είχε διαταχθεί από ανωτέρους του να κρατήσει το στόμα του κλειστό…
«Η Πολεμρική Αεροπορία ψεύδεται σχετικά με την εθνική ασφάλεια των Η.Π.Α., με τις εμφανίσεις και τις επιπτώσεις των UFO γύρω από τις πυρηνικές βάσεις. Μπορούμε να το αποδείξουμε», είπε ο Salas.
Ο Robert Salas σήμερα
Ακόμη ένας πρώην αξιωματικός που θα συμμετέχει στη μεθαυριανή συνέντευξη, ο Charles Halt, είχε παρατηρήσει το 1980 φωτεινές ακτίνες προερχόμενες από έναν ιπτάμενο δίσκο να «σημαδεύουν» την αμερικάνικη αεροπορική βάση Bentwaters στη νοτιοανατολική Αγγλία. Τα φώτα, σύμφωνα με τον Halt, κατέληγαν σε μία αποθήκη όπου φυλάσσονταν ττα πυρηνικά όπλα της βάσης.
«Πιστεύω ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας τόσο των Η.Π.Α όσο και του Ηνωμένου Βασίλειου έχουν προσπαθήσει -από τότε μέχρι σήμερα- να συγκαλύψουν τα παραπάνω πεπριστατικά και άλλα παρόμοια», δήλωσε ο Halt.
O Charles Halt όταν υπηρετούσε την Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α.
Μένει, λοιπόν, να περιμένουμε την ερχόμενη Δευτέρα όπου οι παραπάνω πρώην αξιωματικοί μαζί με άλλους συναδέρφους τους θα τοποθετηθούν για τις απρόσμενες επισκέψεις, τις ύποπτες παρακολουθήσεις, γενικότερα θέματα εθνικής ασφαλείας, κ.τ.λ.
(Πηγή είδησης)
Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Robert Salas που έδωσε στον Larry King:
http://www.weirdnews.gr/index.php/ufo-echoun-episkefthi-pirinikes-vasis/
«UFO έχουν επισκεφθεί πυρηνικές βάσεις» «UFO έχουν επισκεφθεί πυρηνικές βάσεις» Reviewed by Unknown on 15:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.