Τους είπε «σκάστε» στον... αέρα της εκπομπής (VIDEO)

Bookmark and Share
O τελικός του Βρετανικού ριάλιτι τραγουδιού Britian's Got The Pop Factor βρισκόταν στην τελική ευθεία. Η παρουσιάστρια είχε φωνάξει στη σκηνή τους επικρατέστερους φιναλίστ, που επικράτησαν ανάμεσα σε 52 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει μέρος στην ψηφοφορία. Καλοχτενισμένη, μακιγιαρισμένη, με μία.ολόχρυση τουαλέτα, παρακάλεσε το κοινό να κάνει ησυχία, για να μπορέσει να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Σημειωτέον, όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση.

Τους παρακάλεσε μία, τους παρακάλεσε δύο, τίποτα. Φαινόταν ότι ήθελε να βάλει και το τηλεοπτικό κοινό στο αντίστοιχο κλίμα αγωνίας, αλλά το κοινό του στούντιο ήταν τόσο παθιασμένο που φώναζε συνέχεια. Τους το ζήτησε ευγενικά. Τους είπε «λίγο ησυχία σας παρακαλώ» , αλλά οι παρευρισκόμενοι δεν έβαζαν γλώσσα μέσα με τίποτα. Ώσπου, ξέσπασε. «Μήπως σας παρακαλώ θέλετε να σκάσετε;Eυχαριστώ!», φώναξε έξαλλη και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Και φυσικά σταμάτησαν να μιλάνε. Κιχ δεν ακουγόταν.


Λίγα δευτερόλεπτα μετά, συνέχισε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σα να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα. Ξανθιά και λεπτεπίλεπτη, αλλά δεν το χε και σε τίποτα να σπάσει κανενός τη μύτη.
http://www.newscity1.net/2010/10/video_8286.html
Τους είπε «σκάστε» στον... αέρα της εκπομπής (VIDEO) Τους είπε «σκάστε» στον... αέρα της εκπομπής (VIDEO) Reviewed by Unknown on 21:54 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.