Η Απιστευτη περιπετεια της Γαλλιδας Δασκάλας



Η Σαντάλ Σεμπίρ

ηταν μια Γαλλίδα Δασκάλα και μητέρα 3 παιδιών που η ιστορία της προκαλεσε συζητήσεις σε ολη την Ευρωπη πάνω σε ενα πολύ λεπτό θέμα.Η Σαντάλ το 2000 διαγνώστει οτι πάσχει απο μια σπάνια νόσο που ονομάζεται "αισθησιονευροβλάστωμα" μια νεοπλασία που την άφησε ...

....τυφλή και χωρίς αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης.Στην ουσία αυτή η Παθηση ειναι μια σπάνια μορφή καρκίνου. Από το 2000 ο όγκος είχε εξαπλωθεί σε ολο το πρόσωπό της παραμορφωνοντάς το σε μεγάλο βαθμό. Ο Ογκος εξαπλώθηκε μέσα στα ιγμόριά της, διογκώνοντας τη μύτη της και ωθώντας το ένα μάτι της έξω από την κόγχη του. Οι πόνοι που της προκαλούσε ήταν αφόρητοι.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Η Σαντάλ Σεμπίρ μην αντέχοντας την κατάστασή της εκανε αιτηση να της χορηγηθεί από τους γιατρούς ένα θανατηφόρο μείγμα βαρβιτουρικών για να Πεθανει.Δηλαδή εκανε αιτηση λόγο της κατάστασής της να υποβληθεί σε ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.Το περιστατικο αυτό οπως ηταν Φυσικό προκαλεσε μεγάλες συζητήσεις σε ολοκληρη την Ευρώπη με αλλους να την υποστιρίζουν στην απόφασή της και αλλους οχι.Τελικα oι δικαστές επικαλέστηκαν τη γαλλική νομοθεσία, που δεν επιτρέπει την ευθανασία, καθώς και λόγους ιατρικής ηθικής και δεν της επέτρεψαν να κάνει ευθανασία.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η Σανταλ Σεμπίρ τελικά βρεθηκε νεκρή το 2008 στο σπίτι της, στην πόλη της Ντιζόν,στην Γαλλία χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Η άτυχη γυναίκα είχε πάντως δηλώσει μετά την απόφαση του δικαστηρίου ότι σκόπευε να βρει μόνη της τα μέσα για να αυτοκτονήσει.








http://www.troktikaras.com
Η Απιστευτη περιπετεια της Γαλλιδας Δασκάλας Η Απιστευτη περιπετεια της Γαλλιδας Δασκάλας Reviewed by Unknown on 22:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.