I.T.N. 1977, (ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ;) video


ΤΟ Ι.Τ.Ν. 
(INDEPENDENT TELEVISION NETWORK)
ΕΛΑΒΕ ΕΞΩΓΗΪΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ 1977;;;;

Το βράδυ της 26 Νοεμβρίου 1977 το ανεξάρτητο τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο (ITN) δέχθηκε αλλοίωση του ηχητικού σήματος εκπομπής.
Ο ήχος του δελτίου ειδήσεων αλλοιώθηκε για πάνω από 6 λεπτά από κάποιους που ισχυρίζονταν ότι είναι εξωγήινοι, ενώ το βίντεο έμεινε ανέπαφο.
Επίσημα οι αρμόδιοι μίλησαν για φάρσα.
Ο οργανισμός I.B.A. επιβεβαίωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που γίνονταν τέτοιου είδους φάρσα-παρεμβολή.
Το γεγονός ότι χρειάζονταν υπερ-τεχνολογία για να παρεμβληθεί κάποιος στο ηχητικό σήμα 5 πομπών το`77, καθώς και καθαυτό το μήνυμα, είναι τουλάχιστον ένα εξαιρετικά περίεργο συμβάν.


http://www.apocalypsejohn.com



Σχόλια από το YouTube


Σχόλια χρήστη που πραγματοποίησε την μεταφόρτωση (kryfos0kosmo)

  • Οι εξωγήινοι που μαθαίνουν Αγγλικά ; Δίνουν και για proficiency ; Η μαθαίνουν σαν τους Transformenrs μέσω του internet ; Συγνώμη kryfos0kosmos δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά φοβάμαι ότι η αγάπη σου για το σύμπαν και το άγνωστο εκεί έξω, βοηθάει αυτούς που προσπαθούνε μέσω της νέας "θρησκείας" τους ΑΤΙΑ να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και να δημιουργούν έναν ψευτοπροστάτη της γής, την NASA, ή οποιά ακόμα δεν μας έχει πείσει εδώ και 40 χρόνια, ότι πήγε στην Σελήνη
  • @tektamos έχω ανεβάσει αρκετά βίντεο σχετικά με αυτό (ΝΤΠ κ ΑΤΙΑ). Το συμβαν του 77 ήταν κάτι που είχε προκαλέσει πολύ συζήτηση τότε και καλό είναι να το γνωρίζουν όλοι έστω ενημερωτικά.
  • @kryfos0kosmo Πιστεύεις ότι θα ταξίδευε κάποιος 70 χιλιάδες χρόνια (το λιγότερο) για να κρύβεται και να κάνει μυστικές συμφωνίες και απαγωγές ; Τόν Μάρτιο τού 1989 ό Τζών Μπλάχα Ντισκάβερυ, σέ συνομιλία με Χιούστον ακοούγεται νά λέγει : «Houston this is Discovery we still have the alien spacecraft under observance». Τους πιστεύεις ; Έχουν κάνει κάτι οι Αμερικάνοι εδώ και 200 χρόνια τίμιο ; Ακόμα και οι δίδυμοι Πύργοι ήταν απάτη και δεν κώλωσαν να σκοτώσουν χιλιάδες αθώους.
  • @tektamos δες το τελευταίο που ανέβασα σχετικά με την "εξωγήινη παραπλάνηση" : watch?v=BCJgDcx3j3w
  • και σχετικα με τις "αγαπες" και τις υπολοιπες "ευχες" του Βριλλον..
    οταν εσυ, η ο οποιοσδηποτε, δεις μια κατσαριδα, θα ασχοληθεις μαζι της ωστε να της προσφερεις αγαπη, στοργη, γνωση και ευχες για μελλοντικη συνεργασια?
    οχι φανταζομαι..
    Οποτε.. γιατι καποιο -κατα πολυ- ανεπτυγμενο οικοσυστημα, να ασχοληθει με ΕΜΑΣ? που σιγουρα θα γνωριζει πως εχουμε την "ταση" να καταστρεφουμε οτι αγγιζουμε, απλα και μονο απο συμφερον?
    γιατι δεν μπορει.. το παραδεχτηκε κιολας.. μας παρακολουθουν χροοοονια τωρα..
  • @deejayacd για κατσαρίδα μπορεί να μην ενδιαφερόμουνα, για ένα κουταβάκι όμως θα ενδιαφερόμουν σίγουρα :)

Σχόλια με την υψηλότερη αξιολόγηση

  • 8a mporouse kapoios aplws na barembei stin metadosi kai na pei oti tou katebei 3erw egw dn einai aparetita e3wgiinoi ! alla einai ontws arketa endiaferon kai to minima pou metadidoun einai swsto

Όλα τα σχόλια (56)

ν ανάρτηση σχολίου!
  • eleos me tis vlakeies. upologistes kai synths upirxan idi tote an einia ontws apo to 77 auto. ena vlakas (kata pasa pithanotita amerikanos logo proforas) me ena synth kai ena aplo effe tin exei kanei oli ti douleia. nai tha ekplageite me auto pou tha pw.. alla sto kosmo mas uparxoun apeiroi malakes... isws autoi einia to monadiko diaforetiko eidos apo tous ghinous.. h mallon anapoda.. osoi skeftontai pleon swsta prepei na einai apo allo planiti. giati oloi oi upoloipoi...
  • @SonNickOsUzumaki  symfwnw
  • @tektamos εξωγηινοι υπαρχουν..
    δυστυχως ομως, οτι δεν μπορει να αντιληφθει και να κατανοησει ο ανθρωπινος νους, το μετατρεπει ευθυς αμεσως σε απειλητικο στοχο και το καταστρεφει.
    ισως και να ξεκινησει ετσι ο 3ος παγκοσμιος πολεμος στην τελικη.. με ολη την εννοια της λεξης.
  • @deejayacd Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου. Άν είμαστε εμείς όμως Εγωιστές μετά απο την διδασκαλία του Πλάτωνα, του Σωκράτη και του Διογένους... λες να μην είναι οι Εξωγήινοι ; Μην είσαι σίγουρος ότι η Τεχνολογική πρόοδος=πολιτιστική πρόδο. Δεν θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους η ψυχρής σύντηξη και πυρηνική ενέργεια αλλά το απλό και συνάμα ακατόρθωτο γνώθι σαυτόν του Σωκράτη που δεν είχε ούτε κινητό ούτε F17 :) :) :)
  • @tektamos δεν παυουμε ομως να διατηρουμε σε υψιλο επιπεδο, ενα πρωτογονο ενστικτο που λεγεται ΕΓΩΙΣΜΟΣ..
    Το γεγονος οτι το συμπαν ειναι απεραντο, σαφως και εμρανιζει τεραστιες πιθανοτητες να υπαρχει ζωη εκει εξω..
    ειναι πολυ εγωιστικο να λεμε οτι ειμαστε ΜΟΝΟΙ μας.. επισης, ειναι πολυ εγωιστηκο να θεωρουμε ασκοπως, οτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε ΤΟ νοημων ων..
    συμφωνω πως υπαρχει ζωη εξω απο εδω.. διαφωνω ομως στο οτι ασχολουνται μαζι μας..
  • @deejayacd Εμείς δεν είμαστε κατσαρίδα. Εμείς είμαστε ένα είδος ανώτερο απο το δελφίνι για το οποίο σκοτώνονται να το προστατεύουν όλες οι οικολογικές οργανώσεις. Άρα θα έπρεπε να παρέμβουν στον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο να μην αυτοκαταστραφούμε. Το ηλιακό μας σύστημα έχει 1/3 τηε ζωής του σύμπαντος. Εμείς έχουμε πάνω απο 30% να είμαστε το ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ οικοσύστημα. Αποκλείεται να έβγαλαν Σωκράτη, Θαλή, Νεύτωνα, Σαγκάν οι εξωγήινοι. Χιλιάδες αστρονόμοι ψάχνουν, λές να είναι όλοι συννενοημένοι ;
  • ma fysika tek
    what is this ?
    this is a dog ?
  • ψιλομουφα ειπε και την λεξη νεα εποχη.....νεαμασονικες οργανωσεις
  • wow
    oxi den einai farsa re
    me tipota den einai
I.T.N. 1977, (ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ;) video I.T.N. 1977, (ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ;) video Reviewed by Unknown on 17:17 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.