Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας άντρας από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, έχει δύο καρδιές(video)


Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας άντρας από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, έχει δύο καρδιές σε λειτουργία, αφού υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι γιατροί έσωσαν τη ζωή του, συνδέοντας μια δεύτερη ανθρώπινη καρδιά στην δική του!


Ο 36χρονος Tyson Smith είχε περίπου ένα μήνα ζωής μπροστά του, επειδή η δική του καρδιά ήταν πολύ αδύναμη και ήταν θέμα χρόνου να υποκύψει.
Έπασχε από πρόβλημα μεγαλοκαρδίας και παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση μέχρι που έφτασε η καρδιά του να είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το κανονικό.

Ο γιατρός Jack Copeland, επικεφαλής του τμήματος μεταμοσχεύσεων καρδιάς και μηχανικής υποστήριξης του Συστήματος Υγείας του Σαν Ντιέγκο και με 30 χρόνια εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις καρδιάς, ενέκρινε την πρωτότυπη αυτή επέμβαση, η οποία αυξάνει τουλάχιστον κατά δέκαχρόνια το προσδόκιμο ζωής του ασθενούς.
Ο ίδιος λέει ότι με το να συνδέσουν μια καρδιά στην ήδη υπάρχουσα, μειώθηκε δραματικά και το κόστος της επέμβασης από τις 500.000 στις 100.000 δολάρια.




http://www.cosmo.gr
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας άντρας από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, έχει δύο καρδιές(video) Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας άντρας από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, έχει δύο καρδιές(video) Reviewed by olablogs on 17:35 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.