Αποκαλυπτικά Video από το Παγκόσμιο Φόρουμ ανταγωνιστικότητας (GCF 2011)


Από την πρώτη ημέρα στο φόρουμ για την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα (GCF) που διεξήχθη στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρθηκε ότι πράγματι κάτι συμβαίνει και οι πιθανοί αλλοδαποί μπορεί να είναι πραγματικοί και καλύτερα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σχετικά με την επιχείρηση για τις επιπτώσεις της εξωγήινης ζωής και των τεχνολογιών στην ανθρωπότητα. 


Το φόρουμ συγκαλείται κάθε  χρόνο από την Σαουδική Αραβία και φέρνει τη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και των πολιτικών ηγετών για να συζητήσουν τρόπους προώθησης της ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Για πρώτη φορά στο ετήσιο συνέδριο της,το GCF προέβη σε συζήτησης για τα ΑΤΙΑ και τη εξωγήινη ζωή. Με τον τίτλο "Μαθαίνοντας από το Διάστημα" έχοντας την άποψη ότι η εξωγήινη ζωή είναι πραγματική, και έχει πολλές επιπτώσεις για τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.
Παγκόσμιοι ηγέτες όπως ο Τόνι Μπλερ και ο Μπιλ Κλίντον παρακολούθησαν το συνέδριο, αν και δεν παρέστησαν στη μερίδα εκδήλωσης για τα UFO.  Οι ερευνητές στον τομέα της έρευνας των UFO ήταν σε ετοιμότητα για να συζητήσουν με εγκυρότητα για την πρόοδο των παγκόσμιων ερευνών. Ο Jacques Vallee, επιστήμονας πληροφορικής και  επιχειρηματικών συμμετοχών και για πολύ καιρό ερευνητής των UFO ήταν μεταξύ των ομιλητών, καθώς και οι φυσικοί, ο Δρ Michio Kaku και Stanton Friedman, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, Νίκος Παπάς, ο οποίος εργαζόταν για το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας  στα θεμα των UFO , και ο Δρ Zaghloul El Naggar, ένας σεβαστός καθηγητής επιστημών της Γης. Το τμήμα UFO της εκδήλωσης ονομαζόταν  η  Επικοινωνία: Μαθαίνοντας από το Διάστημα που συντόνισε ο καθηγητής επιχειρήσεων του Harvard, John Quelch.
Τα όσα αναφέρουν οι εδικοί πραγματικά είναι εκπληκτικά. Δείτε τα ακόλουθα βίντεο :

Stanton Friedman , Contact Learning from Outer Space, GCF 2011





Jacques Vallee , Contact Learning from Outer Space, GCF 2011 


Michio Kaku, Contact Learning from Outer Space , GCF 2011 


Nick Pope , Contact Learning from Outer Space, GCF 2011


Zaghloul El Naggar , Contact Learning from Outer Space , GCF 2011 


http://www.huforc.gr
Αποκαλυπτικά Video από το Παγκόσμιο Φόρουμ ανταγωνιστικότητας (GCF 2011) Αποκαλυπτικά Video από το Παγκόσμιο Φόρουμ ανταγωνιστικότητας  (GCF 2011) Reviewed by Unknown on 17:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.