Το Ιράν κατασκεύασε το πρώτο ιπτάμενο δίσκο (UAV) σύμφωνα με το επίσημο Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars


Το πρακτορείο ειδήσεων Fars της Τεχεράνη αναφέρει ότι το Ιράν έχει λύσει το  μυστήριο των UFO που όντως υπάρχουν και είναι κατασκευασμένα στην ιρανική πρωτεύουσα τη Τεχεράνη.

Η αναφορά γίνεται στην ιστοσελίδα του πρακτορείο ειδήσεων Fars ότι έχει κατασκευαστεί ένας ιπτάμενος "δίσκος" που λέγεται Zohal ή Κρόνος  στα αγγλικά  και είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο διαστημόπλοιο? που αποσκοπεί στη εναέρια παρακολούθηση αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για "διάφορες άλλες αποστολές". Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης του Ιράν ενθουσίασαν. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Τρίτη, όταν το Ιράν ανάφερε επίσης ότι έστειλε ένα νέο πύραυλο σε τροχιά με μια κάψουλα δοκιμής που μπορούσε να μεταφέρει έναν πίθηκο στο διάστημα.
Το πρακτορείο ειδήσεων Fars δεν έχει μια επίσημη φωτογραφία του ιπταμένου οχήματος τύπου "δίσκου" αλλά έχει μια φωτογραφία ενός UFO δίσκου να πλανάται πάνω από δασώδεις λόφους.
Η ιρανική εκθέσει δεν έδωσε καμία ένδειξη για το μέγεθος του ιπταμένου οχήματος αλλά αναφέρει ότι το Zohal είναι μικρό και μπορεί να πετάξει και σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς να εξηγεί με ποιο τρόπο θα πετά και την ικανότητα ελιγμών του. "Εύκολη μεταφορά και εκτόξευση και θα πετά κάνοντας τον λιγότερο θόρυβο είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της συσκευής", ανάφερε το ISNA, στο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν. "Η συσκευή ανήκει στη νέα γενιά των κάθετων flyers είναι σχεδιασμένο για αεροφωτογράφιση"  πρόσθεσε το ISNA.  "Είναι εξοπλισμένο με αυτόματο πιλότο, σταθεροποιητή εικόνας και GPS και έχει ένα ξεχωριστό σύστημα για εναέρια καταγραφή με ποιότητα HD.
Το αυτόνομο κατασκοπευτικό "πιατάκι" ειπώθηκε ότι έχει παρουσιαστεί σε μια έκθεση της για τις στρατηγικές τεχνολογίες και παρακολούθησαν την πτήση ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ. 
Το φιλόδοξο διαστημικό πρόγραμμα της Τεχεράνης έχει σημάνει τον συναγερμό της Δύσης, διότι η ίδια τεχνολογία τον εμπορικών πυραύλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, ικανών να φθάσουν στη Ευρώπη. Η Τεχεράνη αναφέρει ότι θα είναι σε θέση να στείλει έναν άνθρωπο στο διάστημα μέχρι το 2020.
---------------------------------------------------------------------------
Αναζητώντας περισσότερα για το Ιράν στα αρχεία του HUFORC εντοπιστήκαν οι εξής αναφορές:
26/12/2004
Ιρανοί αξιωματούχοι  παραπονέθηκαν για ανεξήγητα ιπτάμενα αντικείμενα που πετούν χαμηλά  γύρω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στη χώρα. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν άριστα δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης  και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται τα μυστηριώδη  αεροπλάνα  χαμηλού ύψους για να ελέγχουν τις δραστηριότητες των  ιρακινών .Η ιρανική Πολεμική Αεροπορία νομίζοντας ότι τα άγνωστα αντικείμενα είναι των αμερικανών προσπάθησε να καταρρίψει αυτά τα αντικείμενα αλλά μάταια όπως αναφέρουν τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων.
12/1/2005 Η Ρωσία και το Ιράν συμφώνησαν να ενώσουν τις προσπάθειες να μελετήσουν το μυστήριο φαινόμενο των UFO. Τα UFOs αποτελούν μεγάλη απειλή για το Ιράν σχετικά με την αυξανόμενη πυρηνική δυνατότητά που αποκτά. Τα UFO εμφανίζονται στον ουρανό επάνω από το Ιράν και τα αντιαεροπορικά συστήματα αδυνατούν να τα εντοπίσουν. Τα άγνωστα αντικείμενα συνεχίζουν της εμφανίσεις τους στο ανατολικό ημισφαίριο της γης χωρίς κανένας να ξέρει τι να κάνει με το φαινόμενο. Η Ρωσία και το Ιράν συμφώνησαν να ενώσουν τις προσπάθειες να μελετήσουν το μυστήριο φαινόμενο.

Η Πολεμικής Αεροπορία της Τεχεράνης έχει δόση πρόσφατα μια διαταγή που αναφέρει την κατάρριψη οποιοδήποτε άγνωστου ή ύποπτου ιπταμένου αντικειμένου, δυστυχώς οι προσπάθειες καταδίωξης από αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας απέτυχαν .
πρόσφατα μια διαταγή που αναφέρει την κατάρριψη οποιοδήποτε άγνωστου ή ύποπτου ιπταμένου αντικειμένου, δυστυχώς οι προσπάθειες καταδίωξης από αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας απέτυχαν .

Τα ιρανικά μέσα μαζικής επικοινωνίας εν τω μεταξύ, διαδίδουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για "εξωγήινες" απειλές στα πυρηνικά εργοστάσια του έθνους. Οι πτήσεις των άγνωστων αντικειμένων  έχουν γίνει συχνά πρωτοσέλιδα στης εφημερίδες, πρόσφατα η Resalat έγραψε " ασυνήθιστα φωτεινά αντικείμενα επισημάνθηκαν επάνω από Busher και το Natanza, όπου βρίσκονται οι πυρηνικές εγκαταστάσεις ενα από τα αντικείμενα εξερράγη στον ουρανό. Οι ιρανοί προσπαθούν να κατευνάσουν των πληθυσμό λέγοντας. "Έχουμε αναπτύξει  σχέδια για να προστατεύσουμε τα πυρηνικά εργοστάσια από οποιοδήποτε κίνδυνο. Η ιρανική Πολεμική Αεροπορία είναι άγρυπνη και έτοιμη να εκπληρώσει το καθήκον δήλωσε ο στρατηγός Qarim Gavani . 
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα ένα Video ενός λαμπυρίζοντος άσπρου δίσκου επάνω από την Τεχεράνη. Το IRNA υπέβαλε έκθεση για  πολύχρωμα αντικείμενα με  πράσινες, κόκκινες, μπλε και ιώδεις ακτίνες που φάνηκαν επάνω από τις πόλεις του Ταμπρίζ και Ardebil και επάνω από την επαρχία Golestan στην  περιοχή της Κασπίας θάλασσας. Η Ρωσία υποσχέθηκε να βοηθήσει το Ιράν στην προσπάθεια της με τα UFOs.
Η Ρωσία  μπόρεσε και έλεγξε το πρόβλημα στην αρχή της δεκαετίας του '90, με τα UFO  όταν ο ολόκληρος ο πληθυσμός της Σοβιετικής Ένωσης έβλεπε παράξενα ιπτάμενα  αντικείμενα. Οι ρώσοι και ιρανικοί  υπογραμμίζουν το γεγονός της επέκτασης της διμερούς συνεργασίας, ιδιαίτερα στον τομέα της διαστημικής εξερεύνησης και της ανάπτυξης των δορυφόρων. Εκτός από τις UFO  συμβάσεις η Ρωσία και το Ιράν εργάζονται στις λεπτομέρειες της συμφωνίας για να προωθήσουν το δορυφόρο Zohreh


WebUFONews-huforc.gr
http://santosight.blogspot.com
Το Ιράν κατασκεύασε το πρώτο ιπτάμενο δίσκο (UAV) σύμφωνα με το επίσημο Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars Το Ιράν κατασκεύασε το πρώτο ιπτάμενο δίσκο (UAV) σύμφωνα με το επίσημο Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars Reviewed by Unknown on 16:54 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.