Εντυπωσιακό θέαμα στο νυκτερινό ουρανό - Άγνωστο όμως τι το προκάλεσε - UFO Spiral Mystery 2011


Anti-ntp:Οι δοκιμές του blue beam project συνεχίζονται όπως βλέπετε....
Πατήστε εδώ να μάθετε για το blue beam project

Ένα εντυπωσιακό θέαμα στον νυχτερινό ουρανό κάπου στη Ρωσία προσέφερε ένας –τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα αλλά και κατά την περιγραφή του δημιουργού του βίντεο- πύραυλος ο οποίος κατέληξε στο να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή παράσταση στο τέλος της διαδρομής του.


Καμία πληροφόρηση πάντως δεν υπάρχει, για το τι είδους πύραυλος ήταν –εάν ήταν τελικά- ούτε και για το λόγο ή τους λόγους που οδήγησαν στο συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά ούτε και για το πότε και που –εκτός από τους ισχυρισμούς του χρήστη- συνέβη αυτό. 
Ο χρήστης του συγκεκριμένου βίντεο πάντως ισχυρίζεται για τον έλεγχο πυραυλικών συστημάτων από άγνωστα αντικείμενα, αλλά αυτό είναι μόνο μια θεώρηση εξήγησης του φαινομένου και μάλλον όχι και η πιο πειστική. Πάντως ότι και αν είναι αυτό το ουράνιο φαινόμενο τουλάχιστον είναι ενδιαφέρον.









http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Εντυπωσιακό θέαμα στο νυκτερινό ουρανό - Άγνωστο όμως τι το προκάλεσε - UFO Spiral Mystery 2011 Εντυπωσιακό θέαμα στο νυκτερινό ουρανό - Άγνωστο όμως τι το προκάλεσε - UFO Spiral Mystery 2011 Reviewed by olablogs on 22:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.