Aπίστευτο ατύχημα στο Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ!

Η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga ήταν εφιάλτης για τον Κ.Γκρόσκραουτς: η Ντόρτμουντ έχασε 1-0 από τη Γκλάντμπαχ και δεν έκανε φιέστα τίτλου ενώ ο ίδιος δέχτηκε μπάλα στο πρόσωπο και έπεσε... ξερός στο έδαφος!


Ο Κέβιν Γκρόσκραουτς δέχεται χτύπημα στο κεφάλι... by savvato


To εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πραγματοποιούν την καθιερωμένη προθέρμανση αλλά τον Κέβιν Γκρόσκραουτς να βλέπει την ατυχία να τον σημαδεύει με απίστευτη δύναμη στο πρόσωπο...

Και αυτό γιατί ενώ ο 22χρονος επιθετικός έτρεχε μαζί με τρεις συμπαίκτες του, κάποια στιγμή μία μπάλα τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί τόσο από το ξαφνικό χτύπημα που να σωριαστεί στο έδαφος.

Για τον ίδιο το χτύπημα ήταν φυσικά σοκ, όπως και για τους συμπαίκτες του που ήταν δίπλα του, ωστόσο αρκετοί από τους 50.000 φίλους της Γκλάνταμπαχ που ήταν στο "Μπορούσια Παρκ" και αντιλήφθηκαν το συμβάν, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα γέλια τους για την ατυχία του παίκτη των "κιτρινόμαυρων".


http://www.sport24.gr




Aπίστευτο ατύχημα στο Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ! Aπίστευτο ατύχημα στο Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ! Reviewed by Unknown on 00:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.