Εξάχρονος διαβάζει το Κοράνι και ξεσηκώνει τα πλήθη


Εξάχρονος διαβάζει το Κοράνι και ξεσηκώνει τα πλήθη
Μετά τον Αχμαντινετζάν και τον Αγιατολάχ, ο 6χρονος Μοχάμεντ Χουσείν Ρανγμπαστ είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο Ιράν.


Ο μικρός είναι Σιίτης, πιστεύει ακράδαντα στο Ισλάμ και θεωρείται ανερχόμενος θρησκευτικός ηγέτης από τους περισσότερους Ιρανούς συμπατριώτες του.
Όπως θα παρακολουθήσετε και στο video, ο μικρός έχει απίστευτη ευφράδεια και καθηλώνει με το λόγο του. Θεωρεί εχθρούς του τους Σουνίτες και είναι απόλυτα ταυτισμένος με τους Σιίτες. Μάλιστα, θεωρεί ότι χαλίφης στη θέση του προφήτη Μωάμεθ μετά το θάνατο του, θα έπρεπε να είναι ο ξάδερφος του και άντρας της κόρης του προφήτη, της Φατιμά, ο Αλή.
Ειδικά όταν απευθύνεται στο κοινό του και περιγράφει την δολοφονία του Αλή από τους Σουνίτες και την επίθεση στην κόρη του προφήτη-Φατιμά-, λυγίζει και κλαίει από τη συναισθηματική φόρτιση.
Η ευφράδεια του είναι απίστευτη, και όπως θα δείτε καθηλώνει το πλήθος , αφού όλοι τον παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.


http://pamepreveza.gr
Εξάχρονος διαβάζει το Κοράνι και ξεσηκώνει τα πλήθη Εξάχρονος διαβάζει το Κοράνι και ξεσηκώνει τα πλήθη Reviewed by Unknown on 23:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.