"Δεν την εξανάγκασε σε επαφή", λέει ο δικηγόρος του Στρος Καν

Αλλάζει η γραμμή υπεράσπισης του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, αφού οι δικηγόροι του ισχυρίζονται πως η 32χρονη καμαριέρα δεν ήταν θύμα "βιασμού" αλλά ό,τι συνέβη έγινε με δική της συναίνεση.
Χαρακτηριστική είναι η φράση του Μπεν Μπράφµαν στο δικαστήριο του Μανχάταν ο οποίος είπε πως ο Στρος Καν «δεν εξανάγκασε σε επαφή» την 32χρονη, αναφέρει η New York Post.


Η αλλαγή της υπερασπιστικής γραμμής θα είναι ξεκάθαρη στην περίπτωση που η κατάσταση δυσκολέψει ακόμη περισσότερο για τον Γάλλο πολιτικό.

Την 
Παρασκευή (20/5) αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA αν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το γενετικό υλικό που βρέθηκε σχετίζεται με τις κατηγορίες. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, μετά τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί η δίκη ή όχι του Στρος Καν.

Την ίδια στιγμή, η Αν Σενκλέρ -σύζυγος του Στρος Καν- αναμένεται να καταφθάσει με πτήση στη Νέα Υόρκη ώστε να συμπαρασταθεί στον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ.

«Πιστεύουµε στην αθωότητά του και θεωρούµε ισχυρά τα στοιχεία µας», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος του Στρος Καν, Μπεν Μπράφµαν. Υπενθυμίζεται πως ο Μπράφµαν δεν είναι ένας τυχαίος νομικός αφού έχει αναλάβει δύσκολες υποθέσεις διάσημων προσώπων -ανάμεσά τους και εκείνη του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον- ενώ πρόσφατα αθώωσε το φιλόσοφο Σωκράτη σε μεταφορά δίκης!

«Οι περισσότεροι άνθρωποι που απευθύνονται σε µένα βρίσκονται σε πραγµατικά απελπιστική κατάσταση», είχε αναφέρει σε συνέντευξη. 




http://www.cosmo.gr
"Δεν την εξανάγκασε σε επαφή", λέει ο δικηγόρος του Στρος Καν "Δεν την εξανάγκασε σε επαφή", λέει ο δικηγόρος του Στρος Καν Reviewed by Unknown on 20:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.