ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΟ



Η Λάρνακα συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για τον «μεγαλύτερο ελληνικό χορό» που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών στην παραλία των Φοινικούδων στις 12 Δεκεμβρίου 2010. Σε γραπτή ανακοίνωσή τους ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λάρνακας ανακοινώνουν «τη συμπερίληψη της Λάρνακας στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες για τον «Μεγαλύτερο Ελληνικό Χορό» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) της Λάρνακας στις 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι. Επίσημη επιστολή από την εταιρία Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες στάλθηκε στο Δήμο Λάρνακας καλωσορίζοντας μας στο κλαμπ των εκλεκτών που κατέχουν τον τίτλο αυτό».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η προσπάθεια αυτή δεν θα στεφόταν με επιτυχία εάν 749 δημότες της πόλης του Ζήνωνα και άλλοι ενδιαφερόμενοι πολίτες δεν συμμετείχαν στην ταυτόχρονη χορογραφία του χασάπικου «Φραγκοσυριανή» για πέντε συνεχόμενα λεπτά. Οι συμμετέχοντες χόρεψαν μέσα στο τσουχτερό κρύο φορώντας την ενδεικνυόμενη στολή του χορού που ήταν μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και πορτοκαλί ζωνάρι».
Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λάρνακας, ευχαριστούν «θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης – χορευτές, χοροδιδασκάλους και εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης».


http://www.votegreece.gr
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΟ Reviewed by Unknown on 17:02 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.