Το Ινδικό αγόρι με παρασιτικό δίδυμο αδελφό του(fotos)

Ο  οκτώ χρονών Deepak Kumar Paswaan από την Ινδία, θα έχει επιτέλους μια φυσιολογική παιδική ηλικία μετά το " παρασιτικά δίδυμα » του έχει αφαιρεθεί χειρουργικά.  Το αγόρι που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο με το παρατσούκλι « oktopus - boy " γεννιέται με μερικώς ανεπτυγμένα πόδια και τα χέρια των υπανάπτυκτων δίδυμο του να μεγαλώνει από το στήθος του.

 Από μερικούς ήταν αντιληπτή ως μια ενσάρκωση του Θεού, ενώ άλλοι τον θεωρούσαν τον διάβολο στο ανθρώπινο σώμα.  Για να καταστεί  το αγόρι για να έχουν μια φυσιολογική ζωή, χρειάστηκε   τετράωρο χειρουργείο  από ειδικούς γιατρούς για υπανάπτυκτα  δίδυμα και  πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο Fortis, η ινδική πόλη Bangalore, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και το αγόρι έχει ανακάμψει με επιτυχία και αρχίζει να ζει μια φυσιολογική ζωή.
 
  








« Είμαι κουρασμένος από το να είναι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά, θέλω απλώς να ζήσουν φυσιολογικά, " δήλωσε ο Deepak μετά την επέμβαση.


Το Ινδικό αγόρι με παρασιτικό δίδυμο αδελφό του(fotos) Το Ινδικό αγόρι με παρασιτικό δίδυμο αδελφό του(fotos) Reviewed by Unknown on 23:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.