Ένα μεγάλο μέρος της ζωής δεν μπορεί ποτέ να εξηγηθεί, αλλά μόνος μάρτυρας η εικόνα!

Ένα μωρό ιπποπόταμος θηλυκό που επέζησε από τα κύματα τσουνάμι στις ακτές της Κένυας στις 26 Δεκεμβρίου έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό με ένα τεράστιο αρσενικό αιωνόβια χελώνα σε μια εγκατάσταση για ζώα Lafarge Park,  στην πόλη-λιμάνι της Μομπάσα,  με το παρατσούκλι Owen όπου ζυγίζει περίπου 300 κιλά. Είναι απίστευτο.

Η θηλυκή ιπποπόταμος έχει υιοθετηθεί από  μια χελώνα αρσενική, και φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένη με την νέα της  «μητέρα», δήλωσε η οικολόγος Paula Kahumbu, η οποία είναι υπεύθυνη της Lafarge Park.
Μετά από το τσουνάμι όπου  παρασύρθηκε και έχασε τη μητέρα της, η θηλυκή ιπποπόταμος ήταν τραυματισμένη, θα  έπρεπε να ψάξουμε για μια παρένθετη μητέρα. Ευτυχώς  , αγκαλιάστηκε από την  χελώνα και δημιούργησαν  ένα ισχυρό δεσμό. Κολυμπούν, τρώνε και κοιμούνται μαζί. Ο ιπποπόταμος ακολουθεί την χελώνα ακριβώς με τον ίδιο  τρόπο που ακλουθούσε τη μητέρα του. Αν κάποιος πλησιάζει την  χελώνα, ο ιπποπόταμος γίνεται άγριος, λες και προστατεύει την βιολογική του μητέρα.
Ο ιπποπόταμος είναι ένα νεαρό  ζώο όπου αφέθηκε σε πολύ τρυφερή ηλικία, και από τη φύση τους, οι ιπποπόταμοι είναι κοινωνικά ζώα που τους αρέσει να μένουν με τις μητέρες τους για τέσσερα χρόνια, εξήγησε.
Αυτή είναι μια πραγματική ιστορία που δείχνει ότι οι διαφορές μας δεν μπορούν να μας επηρεάσουν όταν χρειαζόμαστε την φροντίδα του άλλου. Θα μπορούσαμε να μάθουμε όλοι ένα μάθημα από αυτά τα δύο πλάσματα του Θεού, Κοιτάξτε πέρα ​​από τις διαφορές και να βρούμε έναν τρόπο να περπατήσετε το μονοπάτι από κοινού.








Ο αναγνώστης  Socrates
Ένα μεγάλο μέρος της ζωής δεν μπορεί ποτέ να εξηγηθεί, αλλά μόνος μάρτυρας η εικόνα! Ένα μεγάλο μέρος της ζωής δεν μπορεί ποτέ να εξηγηθεί, αλλά μόνος μάρτυρας η εικόνα! Reviewed by Unknown on 20:03 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.