Δολοφόνος ετών…8!

Ένα αγόρι μόλις οκτώ ετών εμφανίστηκε τη Δευτέρα σε δικαστήριο της Αριζόνας με την κατηγορία της δολοφονίας του πατέρα του και ενός ακόμη ανθρώπου.



Ο δικαστής και οι εισαγγελείς ζήτησαν την ψυχιατρική εξέταση του παιδιού, ενώ δεν εφαρμόστηκε η εντολή περί περιορισμού της δημοσιότητας της υπόθεσης. Ο 29χρονος πατέρας του παιδιού Βίνσεντ Ρομέρο βρέθηκε νεκρός την περασμένη Τετάρτη, όπως επίσης και ο 39χρονος Τιμ Ρόμανς, οποίος νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο σπίτι του πρώτου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το 8χρονο αγόρι…
ομολόγησε ότι πυροβόλησε τους δύο άνδρες, ενώ δεν έχει βρεθεί κανένα κίνητρο για τη δολοφονία. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Σεντ Τζόουνς, εξιχνιάστηκε το έγκλημα, αλλά δεν έχει λυθεί το μυστήριο για το τι οδήγησε το αγόρι στο φόνο. Πάντως η υπεράσπιση του παιδιού θεωρεί ότι πρέπει ο 8χρονος να αντιμετωπιστεί σαν ένα μικρό παιδί που φοβάται και να εξεταστεί από ψυχολόγους.
Το Σεντ Τζόουνς, όπου έγινε ο περίεργος αυτός φόνος, έχει πληθυσμό 4.000 κατοίκων και βρίσκεται βορειοανατολικά του Φοίνιξ, κοντά στα σύνορα με το Νέο Μεξικό.

 
 
 
http://koupepi-press.com 
http://a-pistefto.blogspot.com
Δολοφόνος ετών…8! Δολοφόνος ετών…8! Reviewed by Unknown on 23:58 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.