VIDEO:Απίστευτο σόου. Η Μόσχα γιορτάζει 864 χρόνια

Με ένα απίστευτα εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων γιόρτασε η Μόσχα τα 864 χρόνια από την ίδρυσή της, στο χώρο γύρω από το πανεπιστήμιο της ρωσικής πρωτεύουσας.
Περισσότεροι από 6.000 βετεράνοι του πολέμου, η πολιτική ηγεσία της Ρωσίας καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες Μοσχοβίτες παρακολούθησαν τις γιορτές που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες σχεδόν σε κάθε γωνιά της πόλης. Κονσέρτα από διάσημες ορχήστρες, παραστάσεις από τα διάσημα μπαλέτα Μπολσόι, βραδυες ποίησης στα πάρκα αλλά και ειδικές εκδηλώσεις αφιερωμένες  στον πρίγκιπα Γιούρι Ντολγκορούκι, ο οποίος το 1147 αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πόλη και λίγο αργότερα έδωσε εντολή για την κατασκευή ενός ξύλινου τοίχου που ονομάστηκε Κρεμλίνο.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με ένα απίστευτο 4D σόου πυροτεχνημάτων ,το μεγαλύτερο και φυσικά εντυπωσιακότερο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Το σόου το επιμελήθηκε ο αυστραλός David Atkins, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σύδνεϋ. 6 μήνες χρειάστηκε ο Atkins για να «στήσει» το συγκλονιστικό υπερθέαμα.
Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν ανακοίνωσε ότι η οικονομία της ρωσικής πρωτεύουσας έχει ξεπεράσει την κρίση και πως τώρα παρουσιάζει ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.
Αυτά είναι να τα βλέπουμε εμείς οι «φτωχοί» και να μας τρέχουν τα σάλια. Ξεπέρασαν την κρίση, γιορτάζουν και το φωνάζουν… Περασμένα μεγαλεία για μας.





http://www.prionokordela.gr
http://www.triklopodia.com
VIDEO:Απίστευτο σόου. Η Μόσχα γιορτάζει 864 χρόνια VIDEO:Απίστευτο σόου. Η Μόσχα γιορτάζει 864 χρόνια Reviewed by Unknown on 11:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.