Σκηνή από το Twilight προκαλεί σπασμούς και λιποθυμίες! (Βίντεο)

Η νέα ταινία της σειράς "Twilight" με τίτλο «Breaking Dawn: Part One» περιέχει μεταξύ άλλων μια σκηνή στην οποία η βασική ηρωίδα Bella γεννά το μωρό - vampire που συνέβαλε από τον άνδρα της Edward!

Αυτή η σκηνή της νέας ταινίας προκαλεί την ανησυχία των θεατών καθώς κατηγορείται πως προκαλεί επιληπτικές κρίσεις, σπασμούς και λιποθυμίες στους θεατές!

Τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της ίδιας σκηνής της ταινίας, η οποία περιέχει γρήγορες «φλασιές» κόκκινου, μαύρου και λευκού χρώματος και είναι πλέον δεκάδες.

Ο Brandon Gephart από το Roseville της California στην επίμαχη σκηνή άρχισε να έχει σπασμούς, όπως μετέδωσε το CBS Sacramento.

Ο Gephart θυμάται μόνο να βλέπει την σκηνή και να ξυπνά στο πάτωμα του cinema, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα του Kelly Bauman δήλωσε: Βλέπαμε την ταινία όταν ξαφνικά άρχισε να έχει σπασμούς, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Με τρόμαξε πάρα πολύ».

Ένας άνδρας στο Jordan της Utah λιποθύμησε στην σκηνή της γέννησης και είχε σπασμούς και δυσκολία αναπνοής.

Οι ειδικοί πάντως σημειώνουν, πως οι εν λόγω μορφές επιληψίας ονομάζονται «φωτοεπιληψία», και προκαλούνται από την ευαισθησία που εκδηλώνουν μερικοί άνθρωποι στο φώς, ή σε συγκεκριμένα χρώματα και σχήματα.




www.madata.gr
Σκηνή από το Twilight προκαλεί σπασμούς και λιποθυμίες! (Βίντεο) Σκηνή από το Twilight προκαλεί σπασμούς και λιποθυμίες! (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 19:49 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.