VIDEO: «Γάζωσαν» ηλικιωμένη με 5 σφαίρες

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μία 65χρονη γυναίκα στην Κεραμιδιά Αμαλιάδας στην Ηλεία.
Δύο άγνωστοι δράστες πήγαν αρχικά στο καφενείο της οικογένειας ως πελάτες και όταν η άτυχη γυναίκα σηκώθηκε και πήγε λίγο πιο κάτω στο εξοχικό της για να ταΐσει τις κότες, οι δράστες την ακολούθησαν με αυτοκίνητο.
Σταμάτησαν μπροστά της και την ρώτησαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «εάν πωλείται κανένα χωράφι; Κανένα οικόπεδο εδώ κοντά;» Η γυναίκα απάντησε: «Δεν ξέρω».
Τότε, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ο άνδρας έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές σε όλο της το σώμα, σωριάζοντας την αιμόφυρτη στο έδαφος.
Αμέσως, ο άνδρας μπήκε στο αγροτικό και μαζί με τον συνεργό του εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει στους λόγους της επίθεσης, καθώς όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της δεν είχαν προηγούμενα με κανέναν, ωστόσο δέχονταν συχνά απειλητικά τηλεφωνήματα.
Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ωστόσο αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα, εξαιτίας των βαρύτατων και κρισιμότατων για την ζωή της τραυμάτων που έχει. Στην ευρύτερη περιοχή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη και τον εντοπισμό των δραστών.
 
http://www.prionokordela.gr
 http://www.pinnokio.gr
VIDEO: «Γάζωσαν» ηλικιωμένη με 5 σφαίρες VIDEO: «Γάζωσαν» ηλικιωμένη με 5 σφαίρες Reviewed by Unknown on 16:24 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.