Τα πήρε με το δημόσιο και τους άφησε φίδια!!!


«Τούρκο» έκανε η γραφειοκρατία έναν ινδό γητευτή φιδιών, ο οποίος αφού είδε και απόειδε προσπαθώντας να τακτοποιήσει υπόθεση του, αποφάσισε να αφήσει ελεύθερα δεκάδες επικίνδυνα φίδια μέσα σε δημόσια υπηρεσία… Ο πανικός ακόμη δεν έχει κοπάσει.


Το περιστατικό έγινε στο κρατίδιο του Ουτάρ Πράντες. Ο γητευτής ονόματι Χακούλ εισήλθε στο γραφείο με το αίτημα που είχε θέσει δεκάδες φορές στο παρελθόν, δηλαδή ένα κομμάτι γης για να δημιουργηθεί ένα περιβαλλοντικό πάρκο, όπου θα ζουν τα φίδια που μάζευε για χρόνια, σώζοντας ζωές.

Αυτή τη φορά όμως έφερε μαζί και τις ίδιες τις «πέτρες του σκανδάλου». Άφησε λοιπόν τα φίδια ελεύθερα – μεταξύ τους και δηλητηριώδεις κόμπρες – σπέρνοντας τον πανικό και το… χάος. Άρον άρον έφυγαν υπάλληλοι και κόσμος από το γραφείο, ενώ άλλοι σκαρφάλωναν σε γραφεία και άλλοι ανέβαιναν σε καρέκλες.

Τα φίδια ήταν καλά με τους τρομαγμένους εργαζόμενους και πολίτες, ωστόσο κανείς δεν έχει επιστρέψει στο γραφείο γιατί τα δεκάδες φίδια έχουν βρει καταφύγιο σε διάφορα σημεία του κτιρίου και… ακόμη τα ψάχνουν.

Δεν είναι γνωστό αν ο κ. Χακούλ είχε το μονοπώλιο στην «αιχμαλωσία» φιδιών γιατί αν είναι έτσι τότε, τα πράγματα είναι μάλλον σκούρα για τη δημόσια υπηρεσία.



http://www.nooz.gr
Τα πήρε με το δημόσιο και τους άφησε φίδια!!! Τα πήρε με το δημόσιο και τους άφησε φίδια!!! Reviewed by Unknown on 13:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.