Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!...«Τρικυμία» από σύννεφα στις ΗΠΑ... Μήπως πλέον εφαρμόζουν ανοιχτά τις τεχνολογίες αλλαγής καιρού??


φυσικό φαινόμενο, Αλαμπάμα, ΗΠΑ, Μπίρμινγκχαμ, σύννεφα, πυκνότητα, Kelvin–Helmho
Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Αλαμπάμα την περασμένη Παρασκευή όταν στον ουρανό σχηματίστηκε ένα ιδιόμορφο και πανέμορφο κύμα από σύννεφα!
Το απόγευμα της Παρασκευής οι κάτοικοι της πόλης Μπίρμινγκχαμ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο που φέρει το όνομα Kelvin–Helmholtz instability.

Το εν λόγω φαινόμενο εμφανίζεται συνήθως σε περιοχές με απέραντες πεδιάδες, όπου οι άνεμοι αλλάζουν γρήγορα ταχύτητα και δημιουργούν αναταράξεις. Τότε τα σύννεφα με μικρή πυκνότητα που κινούνται γρήγορα «γλιστρούν» πάνω από από εκείνα που κινούνται πιο αργά γιατί έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα, δημιουργώντας το φαινόμενο του «κύματος».




http://www.iefimerida.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!...«Τρικυμία» από σύννεφα στις ΗΠΑ... Μήπως πλέον εφαρμόζουν ανοιχτά τις τεχνολογίες αλλαγής καιρού?? Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!...«Τρικυμία» από σύννεφα στις ΗΠΑ... Μήπως πλέον εφαρμόζουν ανοιχτά τις τεχνολογίες αλλαγής καιρού?? Reviewed by Unknown on 22:38 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.