ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Με φαλτσέτα αποκεφάλισαν το παιδάκι

Στα σκοτεινά μονοπάτια της αλβανικής μαφίας ψάχνουν οι Αρχές...

να βρουν τους στυγερούς δολοφόνους του δίχρονου αγοριού και του πατέρα του, τα άψυχα κορμιά των οποίων βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και που οι δράστες έριξαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο δημοτικό διαμέρισμα Αριος Μεσσηνίας.



Οσο περνούν οι μέρες τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν και σοκάρουν ακόμη και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες. Αλλωστε, το ειδεχθές έγκλημα έχει ήδη παγώσει το πανελλήνιο, καθώς κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στη φρικιαστική εικόνα του μικρού αγοριού με τον κομμένο λαιμό. Η καρδιά σταματά και τα μάτια πλημμυρίζουν με δάκρυα…


Ο τρόπος με τον οποίο ο αδίστακτος φονιάς έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Κέρι λίγα δευτερόλεπτα πριν πυροβολήσει εν ψυχρώ τον πατέρα του Φίλιππο Μαζάι προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. «Το παιδάκι το αποκεφάλισαν με φαλτσέτα» αποκάλυψε συγκλονισμένος στην «Espresso» ο Γιώργος Τζαβάρας, πρόεδρος του χωριού Πλατύ Μεσσηνίας, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια ο άτυχος πατέρας και πρόσθεσε: «Το αγοράκι βρέθηκε σχεδόν αποκεφαλισμένο. Τόσο μεγάλο ήταν το μένος του δολοφόνου ή των δολοφόνων! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει ένα τόσο φρικιαστικό έγκλημα. Επίσης, άλλη μία πληροφορία που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία είναι ότι ο άτυχος πατέρας βρέθηκε δεμένος, γεγονός που παραπέμπει σε διάφορα σενάρια, τα οποία εξετάζει η Αστυνομία με μεγάλη προσοχή. Ενα από αυτά είναι και η πιθανή ανάμειξη στην υπόθεση της αλβανικής μαφίας, κάτι που ενισχύει η αγριότητα με την οποία έγινε το έγκλημα».



Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΒΕΝΤΕΤΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμου στελέχους της Ελληνικής Αστυνομίας «εξετάζεται και αυτό το σενάριο, δηηλαδή την εκτέλεση να την πραγματοποίησαν μέλη της αλβανικής μαφίας.


Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ηδη έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές υπόπτων και η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο».


Πληροφορίες αναφέρονται στην «κανούν», την αλβανική βεντέτα, σύμφωνα με την οποία, αν κάποιος σκοτώσει κάποιον, οι συγγενείς του θύματος έχουν την υποχρέωση να πάρουν εκδίκηση σκοτώνοντας ένα αρσενικό μέλος από την οικογένεια του φονιά. Η εκδίκηση μπορεί να διαρκέσει έως και επτά γενιές, ενώ μοναδικός χώρος «ασυλίας» είναι το σπίτι. Ορισμένοι κατόρθωσαν να φυγαδευτούν σε ξένες χώρες, όμως οι συγγενείς του θύματος ήταν υποχρεωμένοι να τους κυνηγούν παντού. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι κάπως έτσι ο δολοφόνος του 35χρονου Φίλιππου Μαζάι και του γιου του έφτασε στην Καλαμάτα και πήρε το αίμα της οικογένειάς του πίσω.


Στην περιοχή βρίσκονται τέσσερις εγκληματολόγοι από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μελετούν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή. Επίσης η σύζυγος του 35χρονου (η οποία δεν μιλάει ελληνικά) κατέθεσε στην Αστυνομία, ωστόσο δεν φάνηκε να γνωρίζει πολλά πράγματα για τη ζωή του άνδρα της στην Ελλάδα, αφού η ίδια ζει μόνιμα στην Αλβανία και βλέπονταν σπάνια.



ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


Στο μεταξύ, η τραγική μάνα η οποία πριν από περίπου έναν μήνα είχε έρθει στην Ελλάδα με τα τέσσερα παιδιά της για να επισκεφτούν τον 35χρονο, αναχώρησε μετά την ιατροδικαστική εξέταση για την Αλβανία, αφού παρέλαβε τις σορούς του συζύγου και του παιδιού της για να ταφούν στην πατρίδα τους. Οπως μας είπε ο κ. Τζαβάρας, οι κηδείες έγιναν στο Κούξι, μια περιοχή που βρίσκεται στα βόρεια της Αλβανίας, σε κλίμα οδύνης:


«Επικοινώνησα με συγγενείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη από τον αβάσταχτο πόνο. Δεν μπορούν να φανταστούν το κακό που τους βρήκε, το πένθος που έχει πέσει στην οικογένεια είναι βαρύ. Αυτήν τη στιγμή, το μόνο που θέλουν είναι να κλάψουν τους ανθρώπους τους και να αποδοθεί δικαιοσύνη».


Την ίδια στιγμή στο Πλατύ, όπου έζησε σχεδόν τη μισή ζωή του ο Φίλιππος Μαζάι, το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο. Ο κόσμος δεν μπορεί να διανοηθεί ότι σημειώθηκε ένα τόσο στυγερό έγκλημα τόσο κοντά στο χωριό τους και μάλιστα με θύμα έναν άνθρωπο που γνώριζαν τόσο καλά και εκτιμούσαν για την εργατικότητα και το ήθος του: «Τον Φίλιππο τον γνώριζα από παιδί, από όταν είχε πρωτοέρθει στο χωριό δεκαοκτώ ετών για να δουλέψει. Ηταν πολύ εργατικός. Δούλευε οικοδομή και ό,τι έβγαζε το έστελνε στην οικογένειά του, ενώ περιστασιακά εργαζόταν και ως αναβάτης στον ιππόδρομο».



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 


Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου είδε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο δημοτικό διαμέρισμα Αριος του δήμου Καλαμάτας ένα μισοβυθισμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα μία μαύρη Μερσεντές με αναμμένα τα φώτα. Γρήγορα ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, θεωρώντας ότι πρόκειται για ατύχημα.


Ομως οι πυροσβέστες πάγωσαν, όταν αντίκρισαν μέσα στο όχημα το σφαγμένο αγοράκι και τον πυροβολημένο στο κεφάλι πατέρα του. Ακόμη και οι πιο έμπειροι άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής λύγισαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του κατακρεουργημένου μωρού.

 


24wro.blogspot.com
http://himaira.blogspot.com
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Με φαλτσέτα αποκεφάλισαν το παιδάκι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Με φαλτσέτα αποκεφάλισαν το παιδάκι Reviewed by Unknown on 20:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.