EURO 2012 "γιορτή" φρικωδών εγκλημάτων!




"Η Ουκρανία και η Πολωνία θα φιλοξενήσουν το UEFA European Football Championship 2012.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι γνώριζαν για τις μεγάλες προετοιμασίες που απαιτούνται στην Ουκρανία, προκειμένου να φιλοξενήσουν τις χιλιάδες των ανθρώπων που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, αλλά οι πολίτες δεν γνώριζαν ότι μέρος της προετοιμασίας θα περιλαμβάνει τη σφαγή αδέσποτων ζώων.

Για χρόνια, οι ακτιβιστές των ζώων στην Ουκρανία  διαμαρτύρονταν για τις απάνθρωπες πρακτικές που χρησιμοποιούνται για την επίλυση του προβλήματος αδέσποτων ζώων. Αλλά τα αιτήματά τους ποτέ δεν εισακούσθηκαν. Και με το Championship τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα.
Αδέσποτοι σκύλοι και γάτες παλιότερα εξοντώνονταν με ένα παράνομο δηλητήριο που ονομάζεται ditiline. Το δηλητήριο παρέλυε τους αναπνευστικούς μυες τους. Με άλλα λόγια, πάγωμα των πνευμόνων τους, κατάρρευση και θάνατος.

Τώρα, με το 2012 UEFA European Football Championship,τα πράγματα έφτασαν στο φρικώδες τέλος των αδέσποτων.

Σύμφωνα με τις αρχές,  χρησιμοποιούν τώρα έναν «πιο σύγχρονο και ασφαλή για το περιβάλλον" τρόπο.

Αφού συλληφθούν τα αδέσποτα, ρίχνονται σε ένα κινητό κρεματόριο.  Δηλαδή τα ζώα καίγονται ζωντανά σε 900 βαθμούς Κελσίου!

Ουκρανικά Σωματεία δικαιωμάτων των ζώων  διαμαρτύρονται γι αυτή την πρακτική για περισσότερο από ένα χρόνο, και ο διευθυντής της UEFA, Μάρτιν Κάλεν, έχει δημοσίως πει ότι δεν εγκρίνει αυτές τις μεθόδους ελέγχου των ζώων που οδηγούν σε σκληρότητα απέναντί τους. Ωστόσο, δεν έχει γίνει τίποτα για να ερευνηθούν οι καύσεις ζωντανών ζώων.

 Στην πραγματικότητα, λιγότερο από μία εβδομάδα πριν, ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί, επισκέφθηκε την Ουκρανία και είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με την πρόοδο της Ουκρανίας.
Ακτιβιστές των ζώων στην Ουκρανία είναι έξω φρενών, που δεν έχει γίνει τίποτα σχετικά με αυτές τις μαζικές δολοφονίες των ζώων.

Οπαδοί από το εξωτερικό προσπαθούν να κινητοποιήσουν και να μποϊκοτάρουν τη συμμετοχή της Ουκρανίας στο τουρνουά, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει γίνει.

Ακτιβιστές προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν τα αδέσποτα σκυλιά και τις γάτες της Ουκρανίας.


Εδώ μπορείτε να υπογράψετε τη δήλωση διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, ο οποίος θα πρέπει να είναι υπερήφανος για τη χώρα του ...

http://www.thepetitionsite.com/2/tell-ukraine-to-stop-burning-animals-alive/





EURO 2012 "γιορτή" φρικωδών εγκλημάτων! EURO 2012 "γιορτή" φρικωδών εγκλημάτων! Reviewed by junior on 15:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.