Φορτίστε το κινητό σας με νερό! (Βίντεο)

Επανάσταση φέρνει ο φορτιστής σουηδικής εταιρεία. Αντί για ρεύμα θέλει μια κουταλιά νερό.


Το νέο τεχνολογικό επίτευγμα που λανσάρισε η σουηδική εταιρεία "myFC" ονομάζεται"powertrekk".

Ο παντός καιρού φορτιστής έρχεται να καλύψει τη συνεχή ανάγκη για φόρτιση μικροσυσκευών, παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους τους να βρίσκονται ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα μέρη, δίχως να μένουν από μπαταρία.

Η αναζήτηση εναλλακτικών και φιλικών προς το περιβάλλον πηγών ενέργειας, οδήγησε τη σουηδική εταιρεία στη δημιουργία ενός καλαίσθητου φορτιστή που λειτουργεί με νερό!

Ακόμη και στο Έβερεστ αν βρεθείτε, με μια κουταλιά νερού, ακόμη και θαλασσινού νερού παρακαλώ, μπορείτε να δώσετε ενέργεια όχι μόνο στο κινητό σας, αλλά και στη φωτογραφική σας μηχανή, τη λάμπα του κάμπινγκ!

Το powertrekk λειτουργεί ως παροχέας ηλεκτρικής ενέργειας. Φορτίζει άμεσα όποια συσκευή συνδεθεί στο "usb" που διαθέτει.

Χρησιμοποιεί ως καταλύτη φυσίγγια πυριτιούχου νατρίου, τα οποία μετατρέπουν τη χημική ενέργεια του υδρογόνου σε ηλεκτρική.

Τα πλεονεκτήματα του νέου φορτιστή είναι ανεξάντλητα. Λειτουργεί υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, δίνει ηλεκτρική ενέργεια στη στιγμή, έχει ενισχυμένο προστατευτικό περίβλημα, είναι ελαφρύς και μικρού μεγέθους. Επιπροσθέτως είναι πολύ απλός στην χρήση του, ενώ το μόνο υποπροϊόν που αφήνει ως κατάλοιπο είναι… υδρατμοί!

Όσον αφορά την απόδοση του powertrekk; Αν του δώσετε ενέργεια ενός κουταλιού νερού, θα φορτίσει μπαταρίες ΑΑ ή ένα κινητό περίπου για 10 ώρες.

Ο νέος νερο-φορτιστής θα βγει στην αγορά πριν το καλοκαίρι, και η τιμή του ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μπορείτε να κάνετε με τον powertrekk.


www.pheme.gr
Φορτίστε το κινητό σας με νερό! (Βίντεο) Φορτίστε το κινητό σας με νερό! (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 18:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.