Όσο πιο καλές σχέσεις έχεις με τους φίλους του, τόσο πιο πολύ χαλάει η ερωτική ζωή σας

Ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όταν η γυναίκα τα πηγαίνει πολύ καλά με τους φίλους του άντρα της, η σεξουαλική ζωή τους υποφέρει.Σαν να μπαίνει ένας άλλος σύντροφος ανάμεσά τους.


Απειλητική για την ανδρική αυτονομία και την ιδιωτική ζωή, σύμφωνα με νέα έρευνα, είναι η καλή σχέση των γυναικών συντρόφων με τους φίλους του άντρα τους.

Οι ειδικοί το ονομάζουν "partner betweeness" και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε στυτική δυσλειτουργία. Σαν να ανοίγει μια πύλη, που κρατούσαν καλά φυλαγμένη.

Σύμφωνα με την μελέτη, η αυξημένη συμμετοχή των γυναικών στις παρέες του άντρα μπορεί να οδηγήσει σε έκδηλη σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι και προβλήματα έλξης και ικανοποίησης των εταίρων και τονίζει πόσα σημαντικές μπορεί να αποδειχθούν οι βραδιές όπου μόνο τα αγόρια βγαίνουν έξω.

Η επιλογή του άντρα να πιει μερικά ποτά με τους φίλους του είναι ζωτικής σημασίας για την ανεξαρτησία του στην καθημερινή ζωή. Αν κάθε φορά που βγαίνει, συνοδεύεται από την καλή του, θα αρχίσουν τα προβλήματα.

Στους κινδύνους συμπεριλαμβάνονται και τα socila media. Οι άντρες θέλουν να ξέρουν ότι μπορούν να συζητούν ο,τιδήποτε με τους κολλητούς τους και αυτά δεν πρόκειται να τα μάθει κατευθείαν η γυναίκα τους.

Κορίτσια, αφήστε λίγο χώρο στους άντρες σας. Εξάλλου, οι Ladies Nights είναι πάλι στη μόδα!


digitalcrete.gr
Όσο πιο καλές σχέσεις έχεις με τους φίλους του, τόσο πιο πολύ χαλάει η ερωτική ζωή σας Όσο πιο καλές σχέσεις έχεις με τους φίλους του, τόσο πιο πολύ χαλάει η ερωτική ζωή σας Reviewed by Unknown on 12:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.