ΠΩΣ ΒΑΖΑΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την περίπτωση του πράκτορα Καχραμάν (Ήρωας) και τη δράση του με δολιοφθορές – φωτιές και βόμβες – στην Ελλάδα φέρνει στην επιφάνεια σε άρθρο του ο πρώην ταγματάρχης,...και πράκτορας της ΕΥΠ Σάββας Καλεντερίδης με αφορμή τις δηλώσεις Γιλμάζ. Γράφει συγκεκριμένα:

«Ο επί δεκαετίες αρθρογράφος της Χουριέτ και της Μιλλιέτ και εκλεκτό παιδί των μηχανισμών του βαθέως κράτους, Εμίν Τσολασάν (Emin Colasan), στο βιβλίο του «Έτσι έκανα δημοσιογραφία: Όσα έζησα», που εκδόθηκε το 2005 από τις εκδόσεις Ντογάν, στο κεφάλαιο «Καχραμάν», που σημαίνει ήρωας, αναφέρεται στη συζήτηση που είχε με έναν πράκτορα της ΜΙΤ, ο οποίος είχε την κωδική ονομασία Σαμπάχ Κετενέ.

Ο Κετενέ, που ήταν τουρκοαρμενικής καταγωγής, αφού μιλάει για τη συμμετοχή του στον αγώνα εναντίον του Κουρδικού Εθνικοαπελευθερωτικού Κινήματος και στην ομάδα που τοποθέτησε βόμβες στην Ερμπίλ, πρωτεύουσα του αυτόνομου κράτους του Νοτίου Κουρδιστάν (Βορείου Ιράκ), αναφερόμενος στη συμμετοχή του σε τρομοκρατικές ενέργειες που διοργάνωσε και εκτέλεσε η ΜΙΤ στην Ελλάδα, λέει τα εξής στον Τούρκο δημοσιογράφο:

«Αφού στείλαμε ξεχωριστά τα υλικά, περάσαμε στην χώρα αυτή (Ελλάδα). Τοποθετήσαμε μερικές βόμβες σε τουριστικές περιοχές, οι οποίες άδειασαν από τουρίστες αμέσως μετά τις εκρήξεις. Στην πρωτεύουσα εξερράγη μια βόμβα μπροστά από το μετρό και ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Μετά, αν προσέξατε, σ’ αυτή τη χώρα ξέσπασαν πολλές πυρκαγιές. Κρίμα στα ωραία μου δάση. Όμως, με όλα αυτά, η γειτονική μας χώρα που μας σαμποτάρει, διαπίστωσε ότι το τίμημα γι’ αυτό είναι ακριβό και ότι θα θερίζει ότι σπέρνει».

Να σημειωθεί ότι ο στρατολογημένος και εκπαιδευμένος από τη ΜΙΤ Κετενέ, που ήταν Τουρκοαρμένιος του Νοτίου Κουρδιστάν, σκοτώθηκε από τους Κούρδους στο Κιρκούκ, το 2006».


prionokordela.gr
hellenic-music-videos.blogspot.com
ΠΩΣ ΒΑΖΑΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΒΑΖΑΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Reviewed by Unknown on 13:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.