Μια Ολική Έκλειψη στο Τέλος του Κόσμου!!

Θα πηγαίνατε στο τέλος του κόσμου για να δείτε μια ολική έκλειψη Ηλίου; Αν το κάνατε, θα εκπλησσόσασταν αν βρίσκατε κάποιον άλλον εκεί;Το 2003, ο Ήλιος, η Σελήνη, η Ανταρκτική και δύο φωτογράφοι ευθυγραμμίστηκαν στην Ανταρκτική κατά τη διάρκεια μιας ασυνήθιστης ολικής ηλιακής έκλειψης.

Δεδομένου ακόμα και της ακραίας θέσης, μια ομάδα ενθουσιωδών κυνηγών εκλείψεων τόλμησαν να πάνε στο κάτω μέρος του κόσμου για να γνωρίσουν την σουρεαλιστική στιγμιαία εξαφάνιση του Ηλίου πίσω από τη Σελήνη. Ένας από τους θησαυρούς που συλλέχθηκαν ήταν η παραπάνω εικόνα – μια σύνθεση από τέσσερις ξεχωριστές εικόνες ψηφιακά ενωμένες με μια ρεαλιστική προσομοίωση πώς το προσαρμοζόμενο ανθρώπινο μάτι είδε την έκλειψη. Καθώς τραβήχτηκε η εικόνα, τόσο η Σελήνη και ο Ήλιος κορυφώθηκαν μαζί πάνω από μια κορυφογραμμή της Ανταρκτικής. Στο ξαφνικό σκοτάδι, το υπέροχο στέμμα του Ήλιου έγινε ορατό γύρω από τη Σελήνη. Από ατύχημα, ένας άλλος φωτογράφος πιάστηκε σε μία από τις εικόνες να ελέγχει την μηχανή του. Ορατά στα αριστερά του είναι μια τσάντα με εξοπλισμό και μια πτυσσόμενη καρέκλα.

www.tsene.com
Μια Ολική Έκλειψη στο Τέλος του Κόσμου!! Μια Ολική Έκλειψη στο Τέλος του Κόσμου!! Reviewed by Unknown on 12:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.