Και οι ηλικιωμένοι έχουν ψυχή και τα πάνε καλύτερα από εσένα στο φλερτ

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Bowling Green State University οι 60 ετών και άνω κάνουν τη δική τους επανάσταση στο online dating, καθώς η αναζήτηση αγάπης και συντρόφου, δεν έχει ηλικία..
Όπως εξηγούν οι ερευνητές Bowling Green State University, όσο μεγαλύτερος είναι ο online dater, τόσο πιο ειλικρινής είναι η αυτοπαρουσία του σε αντίθεση με τους νεότερους, οι οποίοι συνήθως περηφανεύονται και ψεύδονται για την εμφάνιση τους και όχι μόνο.

Οι γυναίκες ειδικότερα, έχουν συνειδητοποιήσει νωρίτερα πόσο σύντομη είναι η ζωή και θέλουν να χάνουν όσο λιγότερο χρόνο μπορούν. Θυμηθείτε ακόμα ότι οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες, το οποίο προσθέτει περισσότερη έμφαση στη σύντομη ζωή, κάτι το οποίοι οι νέοι δεν μπορούν να σκεφτούν.

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα οι ηλικιωμένοι είναι πιο επιλεκτικοί στις αναζητήσεις τους και αν συνυπολογίσουμε την άποψη της έρευνας του Πανεπιστημίου του Λουξεμβούργου ότι τα άτομα άνω των 63 είναι πιο ικανοποιημένοι με την ζωή τους από τους νεότερους, ο συνδυασμός γίνεται ιδανικός για ικανοποιητικό ραντεβού.

Πάντως, η διαφήμιση των επίδοξων daters των McDonald's μας θυμίζει ότι κάποιες από τις βασικές αρχές του φλερτ, όπως το να είσαι άμεσος και γρήγορος, αποτελούν διαχρονικές αξίες.



digitalcrete.gr
Και οι ηλικιωμένοι έχουν ψυχή και τα πάνε καλύτερα από εσένα στο φλερτ Και οι ηλικιωμένοι έχουν ψυχή και τα πάνε καλύτερα από εσένα στο φλερτ Reviewed by Unknown on 03:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.