2013- τι; { Κατακλείδα }

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!


Αναμένουμε και προσμένουμε για το καλύτερο!...



Κατακλείδα

Στην περίπτωση που στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν γίνει απολύτως τίποτα και ξυπνήσουμε πάλι στην ίδια πραγματικότητα, δεν θα πρέπει να μείνουμε άπραγοι ή μεμψιμοιρείς. Η πιθανότητα να έχει γίνει λάθος αρίθμηση χρονολογικού έτους και να έχουμε απόκλιση κάποιων ετών μετά το 2012 δεν θα πρέπει να μας απογοητέψει ούτε στο ελάχιστο. Μια τέτοια αλλαγή, έτσι όπως περιγράφεται στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου είναι εφικτή και καθόλα πραγματοποιήσιμη, εφόσον δεν επηρεάζεται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Όπως, προανέφερα δεν είναι δυνατόν να το αποφύγουμε. Αντιθέτως, θα πρέπει να το προκαλέσουμε, έχοντας βαθειά πίστη ότι μόνο μια τέτοια αλλαγή θα μας βγάλει από το τέλμα. Μέχρι τότε, το βιβλίο αυτό, θα πρέπει να αποτελέσει έναν οδηγό ζωής και παρακαταθήκη για όλους τους ανθρώπους επάνω στην Γη, όπως και αν εξελιχθούν οι καταστάσεις. Αλλιώς, αυτό το δοκίμιο, θα πρέπει να αποτελέσει έμπνευση και οραματισμό για το πώς θα έπρεπε να είναι φτιαγμένος ο κόσμος μας και να κατανοήσουμε το γεγονός ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα που εμείς φτιάξαμε με τα χέρια μας. Άρα, έχουμε και την δύναμη να την αποδομήσουμε συλλογικά, φτιάχνοντας έναν καινούριο κόσμο, έτσι όπως μας αξίζει στην πραγματικότητα.












Προσευχή αντί επιλόγου



Ω, Άνθρωπε θεϊκέ!

Παραπλανημένο τέκνο του σύμπαντος χώρου

Ξύπνα από την λήθη και αφουγκράσου

Άκου τα μηνύματα των καιρών

Άκουσε την φωνή της Μάνας Γαίας που σε καλεί κοντά της

Δέξου με αγάπη τη μεγάλη αλλαγή

Μην αντιστέκεσαι σε αυτήν.

Αγκάλιασε την με όλο σου το Είναι

Δέξου την συλλογικότητα του πνεύματος ως δώρο κοσμικό

Και αγαλλίασε.

Γιατί
δεν είσαι πια μόνος












Οπισθόφυλλο


• Το δοκίμιο αυτό, αποτελεί μια κατακραυγή για την τωρινή κατάσταση του ανθρώπου ο οποίος κυριολεκτικά οδεύει προς τον όλεθρο. Εξετάζει σε βάθος τα σύγχρονα αδιέξοδα, απομυθοποιεί στερεότυπα, παγιωμένες καταστάσεις και καταστρεπτικές πεποιθήσεις. Κατηγοριοποιεί τα αίτια και τους υπαίτιους.
• Γραμμένο συνοπτικά και με γρήγορη ροή κειμένου, θα καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου από την αρχή μέχρι το τέλος. Το παρόν δοκίμιο δίνει μια γλυκόπικρη κριτική ματιά σε διάφορα μείζονα ζητήματα, όπως την οικολογία, τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, καθώς και την ανθρώπινη μιζέρια πλουσίων και φτωχών.
• Ακόμη, αποτελεί έναν καταπέλτη εναντίων της καταστροφολογίας που έχει επιφέρει το θέμα του 2012, αφήνοντας πρόσφορο έδαφος για έναν καλύτερο κόσμο που θα δημιουργηθεί μετά και θα κρατήσει παντοτινά.
• Όμως, το δοκίμιο αυτό, αποτελεί παράλληλα και ένα μεγάλο στοίχημα για την ανθρωπότητα και έναν αγώνα δρόμου για την επιβίωση του είδους μας. Θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών και των αδιεξόδων που προσβάλουν την ανθρώπινη υπόσταση και οπισθοδρομούν την μελλοντική μας πορεία;
• Οι απαντήσεις, δοσμένες με σαφήνεια και απλότητα σε απλή γραφή, δεν μπορούν να είναι παρά μόνον θετικές. Το «2013 Τι;» αποτελεί έναν οδηγό ζωής και θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο των συμπαντικών εξελίξεων που μας περιμένουν σε λίγο καιρό από τώρα με θαυμαστά αποτελέσματα.
• Είμαστε εδώ για να ξεχάσουμε το παρόν, να ενθυμηθούμε το παρελθόν και να ζήσουμε όλοι μαζί το μέλλον.

http://vickytoxotis.blogspot.com
2013- τι; { Κατακλείδα } 2013- τι; { Κατακλείδα } Reviewed by Unknown on 14:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.