Απίστευτο ρεκόρ! Γεννήθηκαν και τα τρία αδέρφια στις.... 29 Φεβρουαρίου!!!

Όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται μια μητέρα απο τη Γιούτα έχει γεννήσει τα τρία απο τα πέντε παιδιά της στις 29 Φεβρουαρίου! Δείτε την απίστευτη ιστορία!



Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες μπήκε μια μητέρα από την Γιούτα των ΗΠΑ, καθώς τα τρία από τα πέντε παιδιά που έχει γεννήσει, έχουν έρθει στον κόσμο στις 29 Φεβρουαρίου. Τα τρία αδέρφια έχουν διαφορά τέσσερα χρόνια μεταξύ τους.

Η Λουίζ Εστές γέννησε την περασμένη Τετάρτη – 29 Φεβρουαρίου – την μικρή Τζέιντ. Τα αδέρφια της, Ρέμινγκτον και Χαβιέρ, ήρθαν επίσης στον κόσμο στις 29 Φεβρουαρίου, του 2008 και 2004 αντίστοιχα. Οι πιθανότητες του να γεννηθεί κάποιος στις 29 Φεβρουαρίου είναι 1 στις 1500, ωστόσο αυτή η οικογένεια τινάζει τα προγνωστικά στον αέρα, καθώς το 1ο, το 3ο και το 5ο παιδί γεννήθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα! Δικαιωματικά λοιπόν, η συγκεκριμένη μητέρα κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Ο Χαβιέρ γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου από καθαρή τύχη. Η Τζέιντ ήρθε στον κόσμο 5 ημέρες αργότερα από το προγραμματισμένο, σκοπίμως για να γεννηθεί στις 29 Φεβρουαρίου.

http://partyspirit.gr
Απίστευτο ρεκόρ! Γεννήθηκαν και τα τρία αδέρφια στις.... 29 Φεβρουαρίου!!! Απίστευτο ρεκόρ! Γεννήθηκαν και τα τρία αδέρφια στις.... 29 Φεβρουαρίου!!! Reviewed by Unknown on 09:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.