ΣΟΚ: 45χρονος οδηγός ταξί φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονη ΑΜΕΑ

Η μεταφορά της 12χρονης ανήλικης στο σχολείο της μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν της επιτέθηκε σεξουαλικά ο οδηγός του οχήματος...

Ο 45χρονος οδηγός ταξί που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά το 12χρονο κοριτσάκι με νοητική καθυστέρηση παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κατά την μεταφορά της ανήλικης, με μισθωμένο όχημα, σε ειδικό σχολείο που επισκέπτεται. Ψυχολόγοι της 12χρονης διαπίστωσαν την περίεργη συμπεριφορά της ανήλικης και ενημέρωσαν αμέσως τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ο 45χρονος οδηγός, αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια. Ακολούθως παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο από το οποίο πήρε αναβολή ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τη σε βάρος του κατηγορία.



diktionews.gr
ΣΟΚ: 45χρονος οδηγός ταξί φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονη ΑΜΕΑ ΣΟΚ: 45χρονος οδηγός ταξί φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονη ΑΜΕΑ Reviewed by Unknown on 12:16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.