Επιθετικός, αμυντικός, ή μέσος; Σε ποια θέση "παίζετε" στο γήπεδο των σχέσεων;

 
Αν ήσασταν ποδοσφαιριστής στο γήπεδο του φλερτ τι θέση θα παίζατε; Και τι πρέπει να κάνετε για να μη φάτε κίτρινη ή ακόμη και κόκκινη κάρτα!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει όταν παρακολουθούμε έναν αγώνα. Εκτός του ότι χαζεύουμε καυτά αγόρια με σορτς προσφέροντας δήθεν συμπαράσταση στον καλό μας, μπορούμε να πάρουμε και μερικά μαθήματα ζωής από τη στρογγυλή θεά. Ίσως η πείρα του στα γήπεδα έκανε τον Μπέκαμ να έχει ένα τόσο γερό γάμο. Αλήθεια εσείς έχετε σκεφτεί τι θέση παίζετε στο γήπεδο των σχέσεων;
Είστε Eπιθετικός αν…

Οργανώνετε εσείς τα πάρτι; Κερνάτε τον πρώτο γύρο στην πολύ ενδιαφέρουσα παρέα ανδρών που στριμώχνεται δίπλα σας στο μπαρ; Προσεγγίζετε δίχως δισταγμούς αυτόν που σας αρέσει; Τότε παίζετε στη θέση του επιθετικού, ενίοτε δε και του αρχηγού της ομάδας.
Για να μη «φάτε» κίτρινη κάρτα

Πολλές φορές μπορεί να παρασυρθείτε από το πάθος σας και να προβείτε σε επιθετικά φάουλ στους φίλους σας, αλλά και στον καλό σας, αδιαφορώντας για τα συναισθήματά τους. για να μην αποβληθείτε και να βρεθείτε παροπλισμένη στον πάγκο, φροντίστε να έχετε πάντα μια γενική εικόνα του τι γίνεται στο γήπεδο: ακούστε τους «συμπαίχτες» σας και μην αμελείτε να τους συμπεριλαμβάνετε στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. το ποδόσφαιρο και οι σχέσεις είναι ομαδικά αθλήματα.
Είστε Mέσος αν…

Απολαμβάνετε τον ρόλο του διαμεσολαβητή (ενίοτε και της προξενήτρας) ανάμεσα στους καλούς σας φίλους. Ως άνθρωπος κλειδί, κρατάτε τις ισορροπίες, κάνετε τον διερμηνέα/ειρηνιστή, δεν τσακώνεστε σχεδόν ποτέ ούτε καν με το άλλο σας μισό (προφανώς είστε ζυγός).
Για να μην «φάτε» κίτρινη κάρτα

Αποδίδετε τέλεια ως το καλολαδωμένο γρανάζι χάρη στο οποίο όλα κυλούν άψογα. Όμως καμιά φορά, ακριβώς επειδή διευκολύνετε τόσο «αθόρυβα» τους άλλους, μπορεί να αισθανθείτε ότι κανείς δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειές σας, αλλά και τη σπουδαιότητα του ρόλου σας στο «γήπεδο». Ίσως θα ‘πρεπε πού και πού να ξεχνάτε ότι είστε ο μέσος και να ρίχνετε και καμιά «κουταλιά» αλά Ζιντάν.
Είστε Aμυντικός αν…

Είστε σχετικά συντηρητική στις εκδηλώσεις σας και επιφυλακτική με τους γύρω σας. στην παρέα είστε μονίμως ο designated driver, αυτή που τραβάει από το μανίκι τον φίλο της στο καζίνο λέγοντάς του να σταματήσει, και η μόνη από τις φίλες σας που δεν ξεμένει ποτέ από λεφτά στο τέλος του μήνα.
Για να μη «φάτε» κίτρινη κάρτα

Πολλές φορές σας κατηγορούν για έλλειψη αυθορμητισμού και είστε η τελευταία σε όλες τις party lists. Σε όποιον σας κατηγορήσει ως ξενέρωτη και βαρετή υπενθυμίστε: το αμυντικό παιχνίδι ήταν αυτό που μας έφερε το Euro το 2004.
Είστε Tερματοφύλακας αν…

Ναι, εσείς είστε το πρόσωπο στο οποίο όλοι απευθύνονται για να δώσει μια λύση όταν όλα καταρρέουν. Δράτε από το παρασκήνιο, αλλά πάντα αποτελεσματικά. Α διαθέτετε δε και ανάλογη γοητεία με τον Αντώνη Νικοπολίδη (στο πιο θηλυκό φυσικά), είστε το κρυφό αστέρι των γηπέδων.
Για να μη «φάτε» κίτρινη κάρτα

Ήπιων τόνων, αξιόπιστη και γρήγορη στις αντιδράσεις σας, διαθέτετε άριστη κοινωνική ευελιξία. Πρέπει ωστόσο να διαλέγετε προσεκτικά τους συμπαίκτες σας, τόσο στο ερωτικό όσο και στο φιλικό τερέν, ώστε να μη σας βλέπουν ως σανίδα σωτηρίας, ρουφώντας όλη την ενέργεια και την καλή σας διάθεση. Αλλιώς θα χάσετε την μπάλα.


Επιθετικός, αμυντικός, ή μέσος; Σε ποια θέση "παίζετε" στο γήπεδο των σχέσεων; Επιθετικός, αμυντικός, ή μέσος; Σε ποια θέση "παίζετε" στο γήπεδο των σχέσεων; Reviewed by Unknown on 15:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.