Έκρυψε πύθωνες στο… εσώρουχό του για να τους περάσει λαθραία!

Ένας Βραζιλιάνος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι όπου προσπαθούσε να περάσει λαθραία επτά «μωρά» πύθωνες και τρεις μικρές χελώνες κρυμμένα στο
εσώρουχό και στις.....
τσέπες του και γι’ αυτόν τον λόγο του επιβλήθηκε πρόστιμο 400 δολαρίων ΗΠΑ από τον δικαστή την Τετάρτη.


Ο 30χρονος Simon Turola Borges, που ήταν υπό...


κράτηση από τις 25 Αυγούστου, κρίθηκε ένοχος για παράνομη διακίνηση και καταδικάστηκε από δικαστή των ΗΠΑ σε δύο χρόνια υπό εποπτεία και 400 δολάρια πρόστιμο. Ο δικαστής επίσης αποφάσισε την απέλασή του.


Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Borges αρχικά αρνήθηκε ότι είχε κάτι κρυμμένο στο παντελόνι του, όταν οι υπεύθυνοι ασφάλειας του αεροδρομίου τον πήραν απόμερα για μια περαιτέρω αναζήτηση, και έπειτα τον πέρασαν μέσω ενός σαρωτή σώματος, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση προς τη Βραζιλία τον περασμένο μήνα.



«Στη συνέχεια του ζητήθηκε να αδειάσει το φορτίο από τις τσέπες και το παντελόνι του, και οι υπεύθυνοι αφαίρεσαν δύο νεαρούς πύθωνες σφιχτά τυλιγμένους σε νάιλον καλσόν,» οι εισαγγελείς αναφέρουν στην αναφορά τους.



«Όταν του ζητήθηκε να αφαιρέσει τυχόν ξένα αντικείμενα από την περιοχή των γεννητικών του οργάνων ο Borges έβγαλε τα εσώρουχα του και μέσα βρέθηκαν δύο νάιλον καλσόν που περιείχαν πολλά φίδια και χελώνες», προστεθεί ο εισαγγελέας της Νότιας Περιφέρειας της Φλόριντα στη δήλωση.



Όλα τα ζώα που βρέθηκαν κατασχέθηκαν ζωντανά, και συγκεκριμένα κατασχέθηκαν χελωνάκια που ήταν μόλις μερικών εβδομάδων, τρεις πύθωνες Ball, τρεις πύθωνες Carpet, ένας πύθωνας Children’s, μία ινδική χελώνα Star και δύο Leopard χελώνες, σύμφωνα με αυτά που ανέφεραν οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας προστασίας άγριας φύσης και θαλάσσιων ειδών των ΗΠΑ.



Όλα τα άγρια ζώα «προστατεύονται» από τη Σύμβαση CITES, που περιορίζει το εμπόριο των ζώων χωρίς ειδικές άδειες.



Ο δικαστής διέταξε ότι τα χρήματα από το πρόστιμο θα πρέπει να πάνε στο Μουσείο Επιστημών στο Μαϊάμι για την προστασία των ερπετών .


http://tsekouratoi.blogspot.com
Έκρυψε πύθωνες στο… εσώρουχό του για να τους περάσει λαθραία! Έκρυψε πύθωνες στο… εσώρουχό του για να τους περάσει λαθραία! Reviewed by Unknown on 04:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.