Πεινασμένα σκυλιά έφαγαν τον ιδιοκτήτη τους!


Επτά σκυλιά, τα οποία στερήθηκαν τροφή και νερό για δύο εβδομάδες, σύμφωνα με βάσιμες υποψίες έφαγαν 
τον ιδιοκτήτη τους στην Ινδονησία, αφού...

επέστρεψε στην γενέτειρά του στο Μανάντο από τις διακοπές του, ανέφεραν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγες μέρες πριν.


Ένας φρουρός της γειτονιάς ήταν περίεργος όταν είδε...

τις αποσκευές του Andre Lumboga παρατημένες στο μπροστινό μέρος του σπιτιού του, λίγες ημέρες αφού ο 50χρονος επέστρεψε πίσω στο σπίτι του. Έτσι πλησίασε το σπίτι και όταν μύρισε κάτι περίεργο κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με την αναφορά που υπέβαλε.


«Το κρανίο του βρέθηκε στην κουζίνα, και το σώμα του βρέθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού του», αναφέρει ο Eriyana, τοπικός αρχηγός της αστυνομίας του Batam, ένα νησί στα ανοικτά της Σουμάτρα. Ο Lumboga επέστρεψε στο σπίτι του την Τετάρτη 31/08, αλλά το σώμα του ανακαλύφθηκε την Δευτέρα 05/09.

«Υποψιαζόμαστε ότι τα σκυλιά ήταν πεινασμένα, γι 'αυτό επιτέθηκαν τον Andre, διότι δεν είχαν τροφή για 14 ημέρες», ανέφερε ο Eriyana. Η αστυνομία βρήκε επίσης τα οστά δύο σκυλιών από αυτά, που πιστεύεται ότι επίσης φαγώθηκαν από τα υπόλοιπα που ήταν πεινασμένα.

Ο Lumboga ήταν από το βόρειο νησί Sulawesi, μια κυρίως χριστιανική περιοχή, όπου η τοπική ιδιόμορφη διατροφή είναι γνωστή σε όλη την Ινδονησία αφού συμπεριλαμβάνει σκυλιά, νυχτερίδες και αρουραίους από δάση.


koulo.gr

http://tsekouratoi.blogspot.com
Πεινασμένα σκυλιά έφαγαν τον ιδιοκτήτη τους! Πεινασμένα σκυλιά έφαγαν τον ιδιοκτήτη τους! Reviewed by Unknown on 13:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.