Φοβερό! Είναι τρίδυμα με τέσσερα χρόνια διαφορά!

Tα κοριτσάκια της διπλανής φωτογραφίας μπορεί να έχουν τέσσερα χρόνια διαφορά αλλά είναι τρίδυμα! Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία!

Η σύλληψη των τριών εμβρύων έγινε τον ίδιο χρόνο με εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά η μικρή Libby γεννήθηκε το 2008 ενώ οι αδερφές της είναι νεογέννητες αφού γεννήθηκαν μόλις τον Φεβρουάριο του 2012!

Οι γονείς των κοριτσιών κατέφυγαν στην μέθοδο της εξωσωματικής προκειμένου να αποκτήσουν παιδιά! Προέκυψαν έξι έμβρυα απο τα οποία το ένα εμφυτεύτηκε και τα υπόλοιπα καταψύχθηκαν!

Τέσσερα χρόνια μετά την γέννηση της Libby το ζευγάρι αποφάσισε να ξανακάνει παιδί, χρησιμοποιώντας τα έμβρυα που ήδη υπήρχαν. Οι γιατροί τοποθέτησαν δύο έμβρυα για να αυξήσουν τις πιθανότητες να προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Της έδωσαν 14% πιθανότητες να ζήσει ένα απο τα δύο έμβρυα και θεώρησαν αδύνατο να επιζήσουν και τα δύο.

Τελικά όμως το θαύμα έγινε! Η Νadine όχι μόνο ήταν έγκυος αλλά κυοφορούσε και δίδυμα. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθούν τα δίδυμα αδέρφια της Libby με λίγα χρόνια καθυστήρηση!


dete.gr
Φοβερό! Είναι τρίδυμα με τέσσερα χρόνια διαφορά! Φοβερό! Είναι τρίδυμα με τέσσερα χρόνια διαφορά! Reviewed by Unknown on 13:38 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.