Η γυναίκα … καρότο! (Βίντεο)

 
Είναι γνωστό πως εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν εμμονές. Σε πάμπολλες περιπτώσεις εμμονές σε βαθμό … σχιζοφρένειας!


Η κυρία Ζίζι Χάουελ (Zizi Howell) είναι μια από αυτές τις «κλινικές» περιπτώσεις, πρωτότυπη πάντως καθώς έχει μια πρωτοφανή εμμονή με τα … καρότα. Και δεν μιλάμε για κάποιου είδους διατροφική εμμονή, αν και η αλήθεια είναι πως μάλλον η συγκεκριμένη κυρία καταναλώνει κάθε μήνα περισσότερα καρότα απ’ όσα δεκάδες οικογένειες μαζί.

Η κυρία Χάουελ έχει τέτοιο πάθος με το συγκεκριμένο λαχανικό ώστε έχει διακοσμήσει το σπίτι της με εκατοντάδες χιλιάδες αντικείμενα, τα περισσότερα ειδικά κατασκευασμένα γι’ αυτήν, με αντικείμενο τους πορτοκαλόχρωμους καρπούς. Η ίδια υποστηρίζει ότι η συλλογή της αριθμεί σήμερα πάνω από 1000 διαφορετικά αντικείμενα με θέμα τα καρότα, από διακοσμητικά έως μαξιλάρια και σεντόνια κι από σαπούνια έως μια ειδικά κατασκευασμένη θήκη – καρότο στην οποία φυλάει τις … στάχτες της μητέρας της!!!

Το πιο εντυπωσιακό δείγμα της «εμμονής» της όμως είναι το γεγονός πως έχει «στολίσει» το σώμα της με συνολικά 35 διαφορετικά τατουάζ καρότων, μεταξύ των οποίων και ένα τεράστιο στην κοιλιά της!


Η γυναίκα … καρότο! (Βίντεο) Η γυναίκα … καρότο!  (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.