Μαχαίρωσε την γιαγιά και τον πατέρα του..Μετά έκανε πάρτυ στο σπίτι του!

Μαχαίρωσε την γιαγιά και τον πατέρα του 
Ένας 26χρονος από το New Jersey, κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα και τη γιαγιά του με μαχαίρι, λίγο μάλιστα πριν καλέσει τους φίλους του στο σπίτι να κάνουν πάρτυ!Ο Dwayne Flourney, μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του, στο σπίτι τους και έπειτα τον έκρυψε κάτω από ένα πανί σε μέρος του σπιτιού.

Αμέσως μετά έδωσε ένα πάρτυ στο σπίτι του, του οποίου οι προσκεκλημένοι πιθανότατα δεν είχαν ιδέα ότι στο σπίτι βρισκόταν ένα πτώμα. Αμέσως μετά πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και απομακρύνθηκε από το σπίτι.

Οι συνάδελφοι του άτυχοι γονιού ενημέρωσαν την αστυνομία μετά από λίγες ημέρες ότι δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δολοφονήθηκε από το γιο του. Αμέσως μετά αποκαλύφθηκε ότι πριν λίγο διάστημα είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του. Τα αίτια των πράξεών του παραμένουν αδιευκρίνιστα.


Μαχαίρωσε την γιαγιά και τον πατέρα του..Μετά έκανε πάρτυ στο σπίτι του! Μαχαίρωσε την γιαγιά και τον πατέρα του..Μετά έκανε πάρτυ στο σπίτι του! Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.