«Τρόμαξε τον εαυτό σου κάθε μέρα!» (Βίντεο)


Μία παράδοξη καθημερινή συνήθεια ακολουθεί Αμερικανός μπλόγκερ.


Μερικές φορές ο μόνος τρόπος να νιώσει κανείς «ζωντανός» είναι να κάνει ακριβώς εκείνο που τον τρομάζει. Πολλοί θεωρούν ότι το stand-up comedy, ή το μπάντζι τζάμπινγκ είναι ένας καλός τρόπος να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, με τον τρόπο της... ομοιοπαθητικής.

Αυτό φαίνεται ότι πιστεύει και ο 36χρονος Γκρεγκ από το Νιου Τζέρσι που έχει βάλει σαν στόχο στη ζωή του να κάνει κάθε μέρα κάτι πρωτότυπο ή λιγάκι τρομακτικό!

Οι δραστηριότητές που επιλέγει ο Γκρεγκ περιλαμβάνουν το να γραφτεί σε σχολή τσίρκου, μέχρι το να φάει ένα χταπόδι ζωντανό, από το να κάνει πάρτυ μόνος του σε ένα γιωτ ή να μπει στο μετρό μόνο με το... εσώρουχό του.

Αν και δεν περιλαμβάνει στο βίντεο που ανέβασε στο You Tube όλες τους τις περίεργες καθημερινές δραστηριότητες, κανείς μπορεί να βρει μια λίστα με τα κατορθώματα του Γκρεγκ στο blog του, με τον κυριολεκτικό τίτλο «Scare Yourself Every Day», δηλαδή «Τρόμαξε τον εαυτό σου κάθε μέρα».

Απολαύστε ένα βίντεο - μίνι ημερολόγιο από την γεμάτη με εμπειρίες ζωή του Γκρεγκ!





24h.gr
«Τρόμαξε τον εαυτό σου κάθε μέρα!» (Βίντεο) «Τρόμαξε τον εαυτό σου κάθε μέρα!» (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 23:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.