Βραβεύτηκε ως ο καλύ­τερος δημόσιος υπάλληλος στον... κόσμο!

Στην Αθήνα… επανιδρύουν το Ελληνικό Δημόσιο και στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ βραβεύουν τον καλύτερο παγκοσμίως δημόσιο υπάλληλο, που είναι Ελληνας...


Ο Παναγιώτης Καρκα­τσού­λης παραλαμβάνει το βραβείο του καλύ­τερου δημοσίου υπαλλήλου

Στην Αθήνα… επανιδρύουν το Ελληνικό Δημόσιο και στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ βραβεύουν τον καλύτερο παγκοσμίως δημόσιο υπάλληλο, που είναι Ελληνας!

Ο καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, Παναγιώτης Καρκατσούλης, τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο για τη Δημόσια Διοίκηση, όπως πρώτο είχε γράψει το «Εθνος της Κυριακής» και πριν από λίγες ημέρες το παρέλαβε, ξεσηκώνοντας πλήθος χειροκροτημάτων από επιφανείς ξένους και Ελληνες ειδικούς στη δημόσια διοίκηση.

Σωρός οι διακρίσεις
Μεταξύ αυτών, ήταν κι ο διάσημος καθηγητής Αριελ Χαχλαμί που συντόνισε συνέδριο στο Λας Βέγκας, για την Ελλάδα και τη διοικητική της μεταρρύθμιση. Ο Αριελ Χαχλαμί είναι καθηγητης στο Τenessee State Univer­sity.

Ομιλητές ήταν ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο Αλεξ Παττακός που υπήρξε σύμβουλος των δύο τελευταίων προέδρων των ΗΠΑ σε θέματα διακυβέρνησης, και ο κ. Δημήτρης Αργυριάδης, καθηγητής στο New York State University. Η εν λόγω διάκριση που δόθηκε στον κ. Καρκατσούλη απονέμεται κάθε χρόνο από την Αμερικανική Ενωση Δημόσιας Διοίκησης σε έναν διακεκριμένο, μη Αμερικανό, ακαδημαϊκό ή επαγγελματία για τη συμβολή του στη δημόσια διοίκηση.

Ο «νούμερο 1» δημόσιος λειτουργός είναι βαθύς γνώστης του ελληνικού κράτους, αφού υπηρετεί περισσότερα από 20 χρόνια στο Δημόσιο και υπήρξε σύμβουλος πληθώρας υπουργών που πέρασαν από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου πρωτοστεγάστηκε… το υπουργείο Εσωτερικών.


http://topeiraxtiri.blogspot.com
Βραβεύτηκε ως ο καλύ­τερος δημόσιος υπάλληλος στον... κόσμο! Βραβεύτηκε ως ο καλύ­τερος δημόσιος υπάλληλος στον... κόσμο! Reviewed by Unknown on 09:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.