Κοιμούνται στους δρόμους για να αγοράσουν το νέο iPad!

Κοιμούνται στους δρόμους για να αγοράσουν το νέο iPad! : Πέντε ολόκληρες μέρες κοιμήθηκαν στους δρόμους οι fans του iPad, προκειμένου να το αποκτήσουν με το που θα κυκλοφορήσει!Φανταστείτε μια ουρά σαν αυτή στις δημόσιες  
Πέντε ολόκληρες μέρες κοιμήθηκαν στους δρόμους οι fans του iPad, προκειμένου να το αποκτήσουν με το που θα κυκλοφορήσει!

Φανταστείτε μια ουρά σαν αυτή στις δημόσιες υπηρεσίες… μόνο που εκεί οι άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά και χωρίς να διαμαρτύρονται.

Τεράστια λοιπόν, είναι η ουρά που έχει σχηματιστεί έξω από κατάστημα της Apple στο Λονδίνο όπου δεκάδες περιμένουν την μέρα που θα «πλασαριστεί» στην αγορά το νέο gadget.

Ο 21χρονος Zohaib Ali, ήταν ο πρώτος που περίμενε στην ουρά και οι πρώτος που απέκτησε το νέο iPad, εξ ου και το πλατύ χαμόγελο στην φωτογραφία!

Ο ίδιος νιώθει ευτυχής που το αγόρασε καθώς είναι αυτιστικός και η οικογένειά του πιστεύει πως η ταμπλέτα υπολογιστή τον βοηθά να ξεπερνά το πρόβλημά του.

Το νέο iPad που πωλείται από 399 λίρες μέχρι και 659 λίρες έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης από τα προηγούμενα μοντέλα, κάμερα των 5 megapixel με αυτόματη εστίαση.

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή ταμπλέτα καθώς από το 2010 που λανσαρίστηκε έχει κάνει πάνω από 55 εκατομμύρια πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των 40 εκατομμυρίων που έκανε τον προηγούμενο χρόνο.

Μάλιστα σε όσους περιμένουν στην ουρά προσφέρεται τσάμπα φαγητό και ποτό ενώ πολλοί από αυτούς αψηφούν το κρύο και το γεγονός ότι κοιμούνται άβολα μέσα σε sleeping pags και το διασκεδάζουν! «Περνάμε τόσο ωραία περιμένοντας στην ουρά που αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε…»


Star.gr
Κοιμούνται στους δρόμους για να αγοράσουν το νέο iPad! Κοιμούνται στους δρόμους για να αγοράσουν το νέο iPad! Reviewed by Unknown on 15:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.