Ο βασιλιάς των Αεροπλάνων Καλίνιν K7


Η Καλίνιν K-7 σχεδιάστηκε από τον ρωσικό στρατό στις αρχές της δεκαετίας του 1930 ως πειραματικό βαρύ αεροσκάφος βομβαρδιστικών αεροπλάνων που ...
θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά αμάχων. Δεδομένου ότι η τεχνολογία κινητήρα τζετ δεν είχε ακόμα εφευρεθεί (αέρα Commodore Ο Sir Frank Whittle έκανε έτσι με το ένα χέρι στα τέλη της δεκαετίας του 30), το K7 επίκληση συμβατικών κινητήρων και προπ πολλά από αυτά.
Θα απασχολούσε 20 μηχανές συνολικά, έξι ελίκων κατά μήκος της αιχμή του κάθε πτέρυγα, ένα άλλο ζευγάρι στο πίσω, και μερικά extras ψεκάζεται περίπου όπως απαιτείται. Ασυνήθιστο δίδυμο-boom η διαμόρφωση του K7 και κάτω λοβό-φτερό, το οποίο στεγάζεται το σύστημα προσγείωσης και πυργίσκους πολυβόλων, στην πραγματικότητα κάθονται μέχρι και 120 επιβάτες μέσα σε επτά-πόδι-ψηλό του αεροπλάνου, 173-πόδι σε όλη φτερά εκτός από μία πλήρωμα 11.
Όσον αφορά την στρατιωτική ισχύ, το K7 θα ήταν απαράμιλλη μέχρι την έλευση του Β-52. 
 Θα μπορούσε να μεταφέρει περισσότερους από 16 τόνους βομβών, 112 πλήρως εξοπλισμένες αλεξιπτωτιστές  .
Σχεδιασμένο από τον Κονσταντίν Kalinin και χτίστηκε μεταξύ 1931 και 1933, το K7 ήταν μοναδικό στο είδος του.  Η K7 έκανε πλήρη επτά δοκιμαστικές πτήσεις, αποδεικνύοντας την ικανότητα του αεροσκάφους να φτάσει 13.000 ποδια επιχειρησιακή οροφή και ένα 140MPH τελική ταχύτητα.
Ο βασιλιάς των Αεροπλάνων Καλίνιν K7 Ο βασιλιάς των Αεροπλάνων Καλίνιν K7 Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.