Το μέλλον της προσωπικής αερομεταφοράς-----Τα πτυσσόμενα netbooks του μέλλοντος




Το μέλλον της προσωπικής αερομεταφοράςΗ πρώτη αεριοπροωθούμενη στολή ολοκλήρωσε με επιτυχία την 7λεπτη δοκιμαστική πτήση της και...
αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες στο εμπόριο.
Ο λόγος για το Martin Jetpack, που μπορεί να πετάξει με ταχύτητα 60 μιλίων ανά ώρα σε απόσταση 31 μιλίων και αγγίζοντας ύψη 30 και πλέον μέτρων από το έδαφος.
Αν και το κόστος του Martin Jetpack αγγίζει τα 70.000 ευρώ, η διάθεσή του στην ελεύθερη αγορά σίγουρα θα ελκύσει τα βλέμματα πολλών φίλων της πτήσης.
 [via-more]





Τα πτυσσόμενα netbooks του μέλλοντος
Το Rolltop Foldable Notebook μπορεί σαν υλοποίηση να παραμένει ακόμη στα χαρτιά, αλλά δίνει μια ιδέα για τη μορφή των φορητών υπολογιστών του μέλλοντος.
Ο σχεδιαστής του, Εβγκένι Όρκιν, πιστεύει ότι τα laptops και netbooks του μέλλοντος θα είναι πτυσσόμενα και τυλιγμένα σαν ένα μικρό στρώμα προτού ο χρήστης τους τα ξεδιπλώσει και απολαύσει τα χαρακτηριστικά τους και τη 17άρα οθόνη τους.
Το πρωτότυπο αυτό σχέδιο, που περιλαμβάνει στην ίδια βάση τροφοδοτικό, ηχεία, κάμερα και θύρες επέκτασης, κάνει το Rolltop Foldable Notebook εύκολο στη μεταφορά άλλα και στη χρήση.

 [via-more]



http://www.techandtech.gr 

Το μέλλον της προσωπικής αερομεταφοράς-----Τα πτυσσόμενα netbooks του μέλλοντος Το μέλλον της προσωπικής αερομεταφοράς-----Τα πτυσσόμενα netbooks του μέλλοντος Reviewed by Unknown on 12:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.