ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ XGRT


Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε την λειτουργία της  Πρώτης έκδοσης του...
διαδραστικού χάρτη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ XGRT και είναι στη διάθεσή σας και σας βοηθάει να βρείτε πολλές ιστορίες και αναφορές σε μεταφυσικά γεγονότα και ιστορίες μυστηρίου σε όλη την Ελλάδα.
Παρατηρώντας τον διαδραστικό χάρτη της ομάδας μας & επιλέγοντας το νομό που εσείς επιθυμείτε, εισέρχεστε στην αντίστοιχη σελίδα αναφορών για τις γύρω περιοχές του νομού που έχετε επιλέξει!
Ο διαδραστικός μας χάρτης, ενημερώνεται συνεχώς για την καταγραφή παραφυσικών φαινομένων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Προσπαθούμε να το δομήσουμε έτσι ώστε οι αναφορές να καταγράφονται σε τέτειο επίπεδο ώστε να υπάρχουν αναφορές και σε χωριά. Σκοπός της εφαρμογής είναι η συγκέντρωση αναφορών πανελλαδικά στο μέγιστο που μπορούμε, ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο νέους και παλαιούς “ερευνητές” που επιθυμούν να συλλέξουν στοιχεία για κάποια έρευνα. Η παροχή του υλικού (κείμενα, εικόνες, βίντεο κλπ) είναι μέρος καταγεγραμένων αναφορών και όχι μελέτης αυτών και αποποιούμεθα ευθυθών από τυχόν λάθη, ανακρίβειες, και πιθανόν ψεύτικες πληροφορίες.
Ζητάμε τη βοήθειά σας, ώστε να εμπλουτίζουμε συνεχώς την βάση καταγεγραμένων αναφορών μας, στέλνωντας τη δική σας αναφορά από προσωπικές εμπειρίες ή εμπειρίες συγγενικών ή φιλικών σας προσώπων ακόμη και από ιστορίες των παππούδων σας!
Μπορείτε να μας τις στέλνετε διαδικτυακά μέσω της ειδικής φόρμας καταγραφής που έχουμε διαμορφώσει για εσάς ή να μας στείλετε mail στο genesisxresearch@yahoo.gr

Συντονιστής XGRT
_____________________
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ XGRT ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ XGRT Reviewed by Unknown on 15:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.