Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για έναν...ποδηλάτη. Έτρεχαν με 120 χλμ την ώρα για να τον πιάσουν. Δείτε το απίστευτο βίντεο

Ένα απίστευτο κυνηγητό σημειώθηκε στη Τσεχία όταν η αστυνομία θέλησε να φτάσει έναν...ποδηλάτη...


Όσο και αν φαντάζει παράξενο ο ποδηλάτης ξεγλιστρά από την αστυνομία η οποία με 96 χιλιόμετρα την ώρα τον ακολουθεί κατά πόδας.

Ο ποδηλάτης χρησιμοποιεί την τεχνική "drafting", που είναι γνωστό στους ποδηλάτες ως "κολλητήρι". Ο ποδηλάτης μπορεί με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσει πολύ ενέργεια ακολουθώντας κολλητά τον προπορευόμενο, κρύβοντας θα λέγαμε τον εαυτό του στον κενό αέρα που δημιουργεί.

Έτσι, και εδώ ο ποδηλάτης κάνει το ίδιο, χρησιμοποιώντας το άσπρο βαν, κάτι που του επιτρέπει να κινείται γρηγορότερα.

Βλέπουμε στο βίντεο ότι η αστυνομία επιταχύνει στα 120 χλμ για να τον φτάσει αλλά ο ποδηλάτης "κρύβεται" αμέσως πίσω από ένα μαύρο βαν και επαναλαμβάνει το ίδιο κόλπο.

Μετέπειτα, ο ποδηλάτης προσπερνάει ο βαν, επιβραδύνει αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία τον πιάνει.

Το ρεκόρ στο drafting είναι στα 268 χλμ από τον Ολλανδό Fred Rompelberg το 1995, ο οποίος κατέρριψε το ρεκόρ του John Howard το 1985.






Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για έναν...ποδηλάτη. Έτρεχαν με 120 χλμ την ώρα για να τον πιάσουν. Δείτε το απίστευτο βίντεο Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για έναν...ποδηλάτη. Έτρεχαν με 120 χλμ την ώρα για να τον πιάσουν. Δείτε το απίστευτο βίντεο Reviewed by Unknown on 04:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.