Ζήτω το...εναέριο σεξ!



Πως είναι άραγε να κάνεις σεξ μέσα σε αεροπλάνο στα 10.000 πόδια; Στις ΗΠΑ η «Flamingo Air», μια μικρή αεροπορική εταιρεία ιδιωτικών τζετ, σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε αυτή την εμπειρία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο...
πιλότος Ντέιβ ΜακΝτόναλντ, είχε την ιδέα να προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο αεροπλάνο του. Παρά το χλευασμό των συναδέλφων του που υποστήριζαν ότι το εγχείρημα θα αποτύχει, ο Ντέιβ έφτασε να πραγματοποιεί μέχρι 8 ωριαίες πτήσεις με το μικρό του αεροπλάνο, ενώ η λίστα αναμονής φτάνει μέχρι και τον ένα μήνα.


Χρυσές δουλειές για τον Ντέιβ ο οποίος δηλώνει «Τα πιο αστεία πράγματα που μου έχουν συμβεί είναι να με χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένας φελλός από σαμπάνια και το τακούνι μιας γόβας στο αυτί. Πάντως ευχαριστώ το θεό που πρέπει να φοράμε ακουστικά, οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα θορυβώδεις».


Σύμφωνα με τον ίδιο, το 90% των πελατών του είναι γυναίκες, οι οποίες κανονίζουν να πετάξουν με το ταίρι τους είτε για να αναθερμάνουν τη σχέση τους, 'η για να σώσουν το γάμο τους, «ή απλώς για διασκέδαση».


Και όλα αυτά μόλις με 425 δολάρια, τουτέστιν 322 ευρώ.

Βέβαια, για εμάς τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα γιατί βρισκόμαστε αρκετά μακριά από τις ΗΠΑ.


Άσε που μετά τις τελευταίες πινελιές της κυβέρνησης Παπαδήμου η πτήση αναλογεί σε έναν ολόκληρο μισθό…

Ζήτω το...εναέριο σεξ! Ζήτω το...εναέριο σεξ! Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.