Video:Ο Βρετανός που τρώει ζωντανά έντομα!!!

Φωτογραφία για Ο Βρετανός που τρώει ζωντανά έντομα! [video]
Ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν την περασμένη εβδομάδα το βίντεο που ανέβασε στο youtube ο 28χρονος Λούις Κoλ. Ο λόγος που ο βρετανός Λούις κατάφερε να προσελκύσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό θεατών είναι πολύ απλός:
βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να τρώει ζωντανά έντομα και αμφίβια όπως βάτραχους, ταραντούλες, σκορπιούς, ωμά μάτια ταύρου, ακρίδες και οποιοδήποτε έντομο μπορεί κανείς να φανταστεί. Μάλιστα η βρετανική εφημερίδα -The Guardian- φιλοξενεί σήμερα ένα μεγάλο αφιέρωμα στον παράτολμο και ίσως για ορισμένους «ανατριχιαστικό» Λούις.

«Δεν ξέρω τι είναι πιο αηδιαστικό, το γεγονός ότι από το στόμα του Λούις προεξέχουν τα πόδια της ταραντούλας καθώς εκείνος τη δαγκώνει στο κεφάλι, η έκφραση του όταν μια καραβίδα του δαγκώνει τη γλώσσα σε μια τελευταία προσπάθεια να σωθεί από τα δόντια του, ο πολτοποιημένος σκορπιός ή οι δεκάδες σαρανταποδαρούσες που εισέρχονται στο στόμα του 28χρονου;» γράφει στο κείμενο του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας.

Ωστόσο ο ίδιος ο Λούις υποστηρίζει ότι η αντίδραση του δυτικού κόσμου στα βίντεο του είναι τελείως διαφορετικοί από εκείνη που είχε σε χώρες της Ασίας ή της Αφρικής « Μιλούσα με μια κοπέλα από τις Φιλιππίνες και μου είπε ότι δεν βρίσκει καθόλου ανατριχιαστικά τα βίντεο μου, γιατί και εκείνη τρώει αρκετά από τα έντομα που έχω κατά καιρούς καταναλώσει και εγώ. Τα πάντα εξαρτώνται από την κουλτούρα κάθε λαού!»



patrisnews.com
http://www.newsnow.gr
Video:Ο Βρετανός που τρώει ζωντανά έντομα!!! Video:Ο Βρετανός που τρώει ζωντανά έντομα!!! Reviewed by Unknown on 01:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.