Έκανε βόλτα και πέρασε από το λαιμό του ένα ...βέλος

Έκανε βόλτα και πέρασε από το λαιμό του ένα ...βέλος
Tον βρήκε δύο μόλις εκατοστά από την κεντρική αρτηρία.
Τελικά ποτέ δε ξέρεις από πού θα σου έρθει… Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του 38χρονου Konstantine Myakush, πατέρα δύο παιδιών.

Ο κύριος Myakush σώθηκε από θαύμα όταν ένα τεράστιο βέλος καρφώθηκε στο λαιμό του, την ώρα που έκανε αμέριμνος βόλτα με τις δυο του κόρες σε πάρκο της Μόσχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το… βέλος εξ’ ουρανού θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον 38χρονο πατέρα, αφού τον βρήκε δύο μόλις εκατοστά από την κεντρική αρτηρία.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί από πού προσγειώθηκε αλλά πιστεύουν πως εκσφενδονίσθηκε κατά λάθος από ένα μέλος του συλλόγου τοξοβολίας.

Ευτυχώς, τη στιγμή εκείνη ο 38χρονος Ρώσος, δεν έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποίησε τη σύζυγό του, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο και ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.



Εκεί οι χειρουργοι του αφαίρεσαν το βέλος και τώρα αναρρώνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από όπου θα πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες.

Και μετά λένε αν έχεις τύχη… διάβαινε

star.gr
Έκανε βόλτα και πέρασε από το λαιμό του ένα ...βέλος Έκανε βόλτα και πέρασε από το λαιμό του ένα ...βέλος Reviewed by Unknown on 06:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.