Δείτε πως είναι σήμερα η.. κοπέλα που της έριξαν οξύ!!!


Το 2008 η βρετανική σόουμπιζ είχε συγκλονιστεί με την επίθεση με οξύ που δέχθηκε η παρουσιάστρια Katie Piper στο πρόσωπο.


Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια είχε χάσει την όρασή της από το ένα μάτι. Μετά από τρία χρόνια συνεχών προσπαθειών και επεμβάσεων, η Katie φαίνεται πώς αυτή τη φορά τα κατάφερε. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από βλαστοκύτταρα και τώρα ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Η 29χρονη Katie Piper υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού από την επίθεση με οξύ το 2008. Ο πρώην  σύντροφός της Daniel Lynch έβαλε ένα φίλο του Stefan Sylvestre να της πετάξει το οξύ. Η ιστορία αυτή τη σημάδεψε ενώ της στοίχισε και ψυχολογικά αλλά και πρακτικά αφού από το ένα μάτι δεν έβλεπε καλά.
Τώρα έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη καθώς η όρασή της έχει αποκατασταθεί χάρη στους γιατρούς του νοσοκομείου Queen Victoria στο δυτικό Sussex, που χρησιμοποίησαν ιστό από τον κερατοειδή ενός ανώνυμου δότη.
alt
Η Katie Piper σήμερα
alt
Η Katie Piper μετά την επίθεση με οξύ

http://katara.gr
http://a-pistefto.blogspot.com
Δείτε πως είναι σήμερα η.. κοπέλα που της έριξαν οξύ!!! Δείτε πως είναι σήμερα η.. κοπέλα που της έριξαν οξύ!!! Reviewed by Unknown on 01:22 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.