Ένας στους τέσσερις χρήστες facebook λέει ψέματα

Μπορεί να ακουστεί τρελό, όμως είναι αλήθεια, ότι ένας στους τέσσερις χρήστες του facebook δημοσιεύει ψεύτικα στοιχεία στο προφίλ του, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει τον παιδικό έρωτά του..
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 χρήστες της ιστοσελίδας, με τίτλο "Το facebook και η Προστασία σας" εστίασε στον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το site, καθώς και τι συμβαίνει με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται.

Το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε, ότι δίνει ψευδή στοιχεία για να προστατεύσει την ιδιωτικότητάτου.

"Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι στο facebook κάποιος άλλος από αυτόν που είναι στην πραγματική ζωή του, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα λίγα πραγματικά στοιχεία, που το facebook δεν επιτρέπει στους χρήστες του να "πειράζουν", σημειώνει η έρευνα.

Βέβαια, η προστασία της ιδιωτικής ζωής δεν είναι ο μόνος λόγος, για τον οποίον κάποιος συνειδητά ψεύδεται στην ιστοσελίδα.

Το να "σπάνε πλάκα", να είναι γνωστοί στον περίγυρό τους με άλλο όνομα από το πραγματικό τους ή να κρύβουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να τους βάλουν σε μπελάδες είναι μερικοί ακόμη από τους λόγους, που ωθούν μερίδα χρηστών στο διαδικτυακό ψέμα.

planet-greece.blogspot.com
Ένας στους τέσσερις χρήστες facebook λέει ψέματα Ένας στους τέσσερις χρήστες facebook λέει ψέματα Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.