O Έλληνας που τους τρέλανε όλους….. Ζακ Γαλυφιανάκης.


 
Ο Ζακ Γαλιφιανάκης, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1969 στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η μαμά του, Μέρι Φράνσις, διαχειριζόταν το δημοτικό κέντρο τέχνης, ενώ ο μπαμπάς του, Χάρι Γαλιφιανάκης, ήταν πωλητής πετρελαίου θέρμανσης και η κρητική καταγωγή του τον οδήγησε στο να βαφτίσει τα παιδιά του (την αδερφή, τον αδερφό και τον ίδιο τον Ζακ) με τις παραδόσεις της ελληνικής ορθόδοξης θρησκείας. Παρ’ όλο, όμως, που βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος, ο ίδιος έχει τις αμφιβολίες του για τη χρησιμότητα μιας οργανωμένης θρησκείας και η εμπιστοσύνη του σε αυτή δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει πιστό.
Το έμφυτο ταλέντο του να κάνει τους άλλους να γελούν, ο Γαλιφιανάκης αποφάσισε να το αξιοποιήσει στη Νέα Υόρκη, σε διάφορα στέκια, κλαμπ και καφετέριες, συμμετέχοντας σε stand-up comedy shows. Ταυτόχρονα, δούλευε ως εισπράκτορας σε λεωφορεία για να βγάλει τα προς το ζην, μέχρι να έρθει ο πρώτος του ρόλος το 1996 στην τηλεοπτική σειρά «Boston Common».
The Hangover Movie Trailer. 
Zach Galifianakis…  Charlize Theron.


O Έλληνας που τους τρέλανε όλους….. Ζακ Γαλυφιανάκης. O Έλληνας που τους τρέλανε όλους….. Ζακ Γαλυφιανάκης. Reviewed by Unknown on 22:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.