ΖΩΔΙΑ 8 Ιουνίου 2012



ΚΡΙΟΣ

Σκεφτείτε πολύ σήμερα πώς θα...

οργανώσετε την ζωή σας για να αντιμετωπίσετε τις συνεχιζόμενες δυσκολίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να δημιουργήστε τις απαραίτητες θετικές μελλοντικές βάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα προσέξτε μην κάνετε περισσότερα έξοδα και αποφύγετε τις υπερβολές. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που μπορεί να σας παρουσιαστούν.


ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα με τους συνεργάτες σας θα ξεκαθαρίσουν οριστικά και θα σας οδηγήσουν σε οριστικές αλλαγές. Θα υπάρξουν οριστικές ρήξεις με κάποια άτομα που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν αρνητισμό και εμπόδια. Όσοι είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χωρίς ενοχές και θα αφεθείτε στα έντονα πάθη. Θα διευρυνθούν οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες και θα δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Τώρα το βάρος των υποχρεώσεων σας θα είναι αισθητά λιγότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους θα συσχετιστείτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά σας είναι σε άνοδο αλλά μην αφήσετε την υπεραισιοδοξία σας να σας οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού. Κάποια γεγονότα θα σας προκαλέσουν υπερένταση και νευρικότητα. Θα έχετε ηθική και υλική ανταμοιβή και θα επίσης, αρκετές ευκαιρίες για να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας με θετικά αποτελέσματα. Διεκδικήστε χρήματα που σας ανήκουν και έχουν αργήσει να σας τα δώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα που θα κάνετε θα σας χαροποιήσουν και θα τονώσουν τον ψυχολογικό σας κόσμο. Συνεχίστε τις προσπάθειες σας υπεύθυνα και να είστε σίγουροι πως οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Μην πιστεύετε τις υποσχέσεις που ακούτε γιατί δεν είναι αξιόπιστες. Στα οικονομικά σας, πιέζεστε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Δώστε προσοχή σε θέματα καριέρας και οικονομικών εκκρεμοτήτων γιατί θα υπάρξουν εμπόδια στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.

ΛΕΩΝ

Με τον δυναμισμό σας θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και δείξτε την απαραίτητη προσοχή στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Κάποια προβλήματα στα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς θα υπάρξουν συναρπαστικές αλλά αβέβαιες εμπειρίες. Θα έχετε τη δυνατότητα για μια ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο σας που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα με τους συνεργάτες σας θα ξεκαθαρίσουν οριστικά και θα σας οδηγήσουν σε οριστικές αλλαγές. Θα υπάρξουν οριστικές ρήξεις με κάποια άτομα που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν αρνητισμό και εμπόδια. Όσοι είστε μόνοι, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε πραγματικά ένα άτομο που θα σας εντυπωσιάσει. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους και επανέρχεται η ψυχική σας ισορροπία. Θα έχετε κάποια εμπόδια σε εργασιακά και επενδυτικά προγράμματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να σκεφτείτε με προσοχή τις σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα. Στον αισθηματικό σας τομέα η νευρικότητα σας θα χαλάσει το ερωτικό κλίμα με τον σύντροφο σας. Σταθείτε στους δικούς σας ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Χειριστείτε με συνέπεια κάποιες καταστάσεις και τις ευθύνες σας με υπομονή και σύνεση. Πολλές γνωριμίες κι αρκετές εκπλήξεις θα έχετε τώρα κι αυτό σας κάνει όχι μόνο γοητευτικούς αλλά και πολύ επικοινωνιακούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή περνά ένα στάδιο αναγέννησης και μια μεταβατική κατάσταση. Τώρα θα αφήσετε πίσω σας ό, τι σας πλήγωσε και οι επιλογές σας από δω και πέρα θα είναι λιγότερο παρορμητικές. Δεν χρειάζεται να είστε ανυπόμονοι και τα πράγματα μελλοντικά θα πάνε πολύ καλύτερα. Ορισμένα πράγματα στα επαγγελματικά σας να τα σκεφτείτε με σοβαρότητα και προσοχή καθώς κάποια θέματα θα παρουσιάσουν στασιμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε και θα μπορέσετε να κλείσετε παλιές σας οφειλές. Θα βάλετε μια τάξη σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα δίνοντας προσοχή σε προτάσεις που θα έχετε. Θα χρειαστεί να δείξετε σύνεση και προσοχή στις κινήσεις σας για να τα καταφέρετε. Προσέξτε μήπως οι οικονομικές σας υποθέσεις μπουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Απαιτούνται μεθοδικές κινήσεις και αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί μια συζήτηση να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις. Ένα άτομο θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την ανησυχία και τον εκνευρισμό που μέχρι τώρα σας ταλαιπώρησαν. Προσπαθήστε να λύσετε όλα τα προβλήματα σας και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πώς θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Κάποια άτομα δεν θα είναι σε θέση να συμμεριστούν τις απόψεις σας. Χειριστείτε συνετά τον οικονομικό σας τομέα και αποφύγετε τις σπατάλες. Θα έχετε άγχος και αμφιβολίες σχετικά με το αν σας αγαπάει πραγματικά ο σύντροφος σας. Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ σας που όμως θα λυθούν πολύ σύντομα. Κάποιες δυσκολίες θα συμβούν στα επαγγελματικά σας αλλά σύντομα θα ξεπεραστούν.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε προσοχή στα οικογενειακά σας θέματα και κάντε αλλαγές στο περιβάλλον σας. Θα θελήσετε να προσεγγίσετε περισσότερο τα άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος μέσα από μία φιλική διάθεση. Θα έχετε κάποιες προτάσεις για το μέλλον σας και θα συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας αλλαγής που να σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Μια πρόταση που σας είχε γίνει πριν από πολύ καιρό θα ξαναέρθει στο προσκήνιο.


http://www.e-zwdia.gr
 http://www.e-frapedia.com
ΖΩΔΙΑ 8 Ιουνίου 2012 ΖΩΔΙΑ 8 Ιουνίου 2012 Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.